Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Are cine să rezolve problemele din sectorul construcțiilor, dacă Guvernul nu se implică?

Da
Nu
Nu știu
Nu mă interesează

Comentarii (0) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ce trebuie să știți despre asistenţa medicală neplanificată

Sursa foto: rapidasig.md
Dacă aveţi nevoie de tratament medical în timp ce vă aflaţi în altă ţară din UE, prezentarea cardului european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) poate simplifica procedurile de plată şi de rambursare, anunţă InfoCons.Cu ajutorul cardului, puteţi beneficia de asis ... »

Articole din editiile precedente:

Asistenţă medicală neplanificată: plăţi şi rambursări

Dacă aveţi nevoie de tratament medical în timp ce vă aflaţi în altă ţară din UE, prezentarea cardului european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) poate simplifica procedurile de plată şi de rambursare, anunță ... »

Traficul pe DN 1 a revenit la normal

Sursa foto: Bucuresti Webcam Live Trafic
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Vrancea, circulația pe DN2(E85) Mărășești — Adjud s-a reluat în condiții normale. Din cauza unui accident rutier &ici ... »

Aflat la a treia ediție, in cadrul Uzinelor FAUR, în perioada 5-8 Octombrie, Festivalul de artă contemporană Art Factory

Art Factory este un proiect de galerie itinerantă și un festival de artă contemporană ce are ca scop aducerea în conștiința socială a sorții clădirilor industriale dezafectate prin propunerea unor proiecte curatoriale de conv ... »

Traficul pe DN7 este ingreunat, din cauza unui eveniment rutier

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tir, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea — S ... »

Restricţii de trafic în centrul Capitalei, pentru protestul sindicaliştilor din Cartel Alfa şi din Sindicatul Naţional al Poliţiştilor

b1.ro
Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri, în zona centrală a Capitalei, pentru mitingul organizat de sindicaliştii din Cartel Alfa şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor, care vor protesta în faţa Guvernului.& ... »

Traficul pe DN1 este ingreunat,din cauza unui accident rutier

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN1 (E60) Cluj-Napoca — Oradea se desfășoară îngreunat, pe dou ... »

Știi ce consumi? Parizer de pasăre cu până la 10 E-uri și peste 50% din doza zilnică de sare recomandată

InfoCons - Asociație pentru Protecția Consumatorilor a realizat un studiu pe produse tip Parizer de pasăre (pui).În cadrul studiului au fost analizate 12 produse, ce au următorii producători sau distribuitori: Carrefour Romania S ... »

5 Joburi ce nu ai fi crezut că vor exista astăzi

Piața muncii, cererea și oferta sunt într-o continuă evoluție. Adaugă Internetul în această ecuație și vei obține rezultate cu adevărat uimitoare.  Majoritatea schimbărilor pe piața muncii sunt aduse de apa ... »

Cum să menții nivelul de satisfacție al angajaților

Literatura de specialitate ne învață că anumiți indicatori (precum gradul de retenție, randamentul și altele) pot ajuta la identificarea gradului de satisfacție a angajaților. Într-adevăr o persoană care petrece mai mu ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

decat ca toti sunt ca si kaput in teleorman! ...
Mihai Sora pe Facebook: Teleorman, iadul saraciei, acel taram in care mortii voteaza. Doar aerul a mai ramas de furat

decat bani aruncati, ce subreta mea! ...
Turiştii nerezidenţi sosiţi în România în anul 2017 au cheltuit în medie 2183,3 lei de persoană

E de n+1 feluri : GUNOAIE, DEȘEURI ; RÂURI -ST. ...
Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare

Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent oper ...
Zeci de kilograme de aur dacic au fost furate din siturile romanesti

Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent oper ...
Primarul General, Gabriela Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020, nu există întârzieri și colaborăm îndeaproape cu delegațiile UEFA care verifică desfășurarea acțiunilor prevăzute în program

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: