Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Infotrafic: la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier

Sursa foto: Ziar de Cluj
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, ni ... »

IPJ Suceava: trafic rutier in conditii de ceata

Sursa foto: Antena 1
Peste 200 de polițiști rutieri și de ordine publică sunt la această oră în teren pe drumurile de pe raza județului Suceava pentru monitorizarea traficului rutier în condiții de ceață și pentru creșterea gradului de s ... »

Știați că îndemnurile directe adresate copiilor reprezintă o practică comercială interzisă?

Sursa foto: Diez.md
Includerea în reclamă a îndemnului direct adresat copiilor de a cumpăra produsele promovate sau de a convinge părinții sau alți adulți să le cumpere produsele promovate reprezintă o practică comercială interzisă.Aceas ... »

Articole din editiile precedente:

Infocons: Atenție la ceasurile smart pentru copii

Miscarea de Protectia consumatorilor la nivel european a transmis o alerta cu privire la  ceasurile smart destinate copiilor.Unii parinti doresc sa fie in contact cu copii lor in permanenta si sa tina evidenta locului in care sunt aces ... »

Lucrari pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe parcursul zilei, pe DN1, la kilometrul 148+100, între localitățile Timișu de Sus și Predeal, județul Brașov, se vor executa lucrări de r ... »

Europenii irosesc peste 4 kg de alimente lunar, conform unui studiu realizat de Grundigîn cadrul campaniei globale Respect Food

19 octombrie: Grundig, producător global de aparate electrocasnice şi electronice, își reconfirmă angajamentul în combaterea crizei globale arisipei de alimente, prin lansarea inițiativei „Respect food”, marcat ... »

Antreprenor la început de drum: Cum să ai costuri mai mici

Cheltuirea ineficientă a banilor reprezintă unul dintre principalele motive pentru care eșuează foarte mulți antreprenori aflați la început de drum în mediul de business. Dacă te-ai gândit să intri în antrepr ... »

INFOCONS: Garanții și returnari

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea ba ... »

Toamnă bogată în...proiecte educaționale

Nici nu venise încă toamna, când o parte din conducerea școlii noastre a început activitatea de concepere, organizare și lansare de proiecte educative europene şi internaţionale. Astfel, pe 30 august, o delegaţie de ... »

Traficul rutier este întrerupt pe DN7 Pitești - Râmnicu Vâlcea, în zona localității Milcoiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (15:10), în județul Vâlcea, traficul rutier este întrerupt pe DN7 Pitești - Râmnicu Vâlcea, în zo ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Presedintele si premierul au fost declarati proeu ...
Contract intre doua firme ale Primariei Bucuresti pentru inchirierea unor corpuri de iluminat de 22.500 de euro

Bravo baieti!!!V-am vazut odata intr-un local pe P ...
The ŞlagărBusters - sau rememorarea hit-urilor trecutului într-o manieră amuzantă

In sectorul medical astea sunt povesti vanatoresti ...
Angajații din sectorul public primesc vouchere de vacanta

Ofertă lucru online Căutăm operator PC pentr ...
Absorbția banilor europeni lovită de cincinalul sabatic, în care ne ocupăm de orice altceva paralel cu obiectivul prioritar, cu rate de 0-5% pe patru programe operaționale cheie

Ofertă lucru online Căutăm operator PC pentr ...
1.236 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: