Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Articole din editiile precedente:

La Bazinul Olimpic din Braşov se desfăşoară în zilele de 12 şi 13 mai, cea de-a 24-a ediţie a Maratonului celor 24 ore de înot

Sursa foto: Studiu Biblic
La Bazinul Olimpic din Braşov se desfăşoară în zilele de 12 şi 13 mai, cea de-a 24-a ediţie a Maratonului celor 24 ore de înot. Competiţia o ... »

Noaptea Muzeelor a ajuns la cea de-a 14-a ediţie

Sursa foto: BeWhere!
Ajunsă în 2018 la cea de-a 14-a ediţie, Noaptea Muzeelor, organizată de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR), va avea loc anul acesta pe data de 19 mai, cu participarea a aproximativ 150 de muzee şi organizaţi ... »

Şcolarizarea într-o altă ţară din UE

Foto: InfoconsCurierul Naţional
In calitate de cetăţeni ai UE, copiii dumneavoastră au dreptul de a fi şcolarizaţi în orice ţară din UE, în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii ţării respective.Ei au dreptul de a fi plasaţi într-o clasă care ... »

Opera la Bibliotecă. O nouă după-amiază muzicală la Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Joi, 3 mai 2018, începând cu orele 17:30, Primăria Municipiului Bucureşti prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti vă invită la cea de a treia după-amiază muzicală din Proiectul Opera la Bibliotecă ce se va desfăşura ... »

30 aprilie 2018, zi liberă pentru salariaţii din sectorul public

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2018 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că marți, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform C ... »

MAE: Bulgaria - exista posibilitatea creşterii timpilor de aşteptare la taxa de pod pentru ziua de 1.05.2018

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care revin în România din mini-vacanţa petrecută în Bulgaria, Grecia sau Turcia că, luând în considerare datele statistice colectate de auto ... »

Portalul www.prevenire.gov.ro, instituit prin Legea prevenirii şi gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a devenit operaţional

Portalul www.prevenire.gov.ro, dedicat informării publice în ceea ce priveşte mecanismul de funcţionare a prevenirii, instituit prin Legea prevenirii şi gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat ... »

Infotrafic: Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul către capitală traficul se desfăşoară îngreunat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul către capitală traficul se desfăşoară îngreunat, doar pe banda de urgenţ ... »

Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia va găzdui duminică 6 mai 2018, de la ora 12, un recital excepţional

Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia va găzdui duminică 6 mai 2018, de la ora 12, un recital excepţional înscris în cadrul ediţiei a VII-a a Mogoşoaia ClasicFest, manifestare organizată de Primăria Municipiului Buc ... »

Judetul Arges: Traficul feroviar este oprit pe sectia de cale ferata 906

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 906 Bucureşti - Câmpulung este oprită la ieşirea din staţia Goleşti, judeţul Argeş, din ca ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: