De unde poti sa cumperi haine cu stil, la preturi reduse

A cumpara haine reprezinta pentru unii o necesitate, iar pentru altii o adevarata arta. Si pentru unii, si pentru ceilalti, insa, preturile sunt un criteriu important. Odata ce urmezi cateva sfaturi simple, dulapul tau va fi plin de cele mai frumoase haine, care sa te ajute sa iti exprimi unicitatea stilului si a personalitatii tale. Iata de unde poti cumpara si tu haine cu stil, la cele mai bune preturi!
 

Din magazine second-hand 

 
Magazinele second hand sunt adevarate comori pentru pasionatii de fashion de pretitudindeni, in primul rand pentru ca sunt un loc bun in care se gasesc haine foarte accesibile ca pret si de o calitate destul de buna. Foarte multe dintre magazinele de profil aduc si haine noi, ceea ce le transforma intr-o afacere si mai buna pentru cumparator. Daca ai norocul de a le vizita chiar in ziua in care stocul este realimentat, cu siguranta ca vei gasi ceva potrivit pentru tine si vei face si o economie.
 

Dintr-un centru outlet 

 
Mall-urile outlet, desi destul de putine la numar, sunt magazine in care sunt vandute haine ale marilor branduri, la preturi mult reduse. Acest lucru se intampla deoarece produsele fac parte din stocul suplimentar sau din colectii mai vechi ale acestor branduri renumite. Diversitatea de produse este la fel de mare ca in orice alt mall, asa ca, atunci cand mergi intr-un centru de tip outlet, asigura-te ca ai destul timp la dispozitie pentru a vizita toate magazinele si a face cele mai bune alegeri in materie de fashion. In plus, fata de marile centre comerciale, centrele de tip outlet nu sunt atat de aglomerate, deoarece piata nu este foarte dezvoltata si multa lume inca nu a aflat de existenta acestui tip de magazin.
 
Un astfel de mall outlet este si Fashion House, situat in Militari, la iesirea pe A1.
 

Din magazinele online 

 
Shoppingul pe internet este adoptat in general de persoanele mai comode, care nu isi doresc sau nu dispun de timpul necesar pentru a merge in magazinele fizice. Am putea spune ca bine fac, din moment ce majoritatea magazinelor online aplica o politica de pret mai convenabila pentru cumparaturi, pentru ca nu trebuie sa plateasca chirii pentru spatii sau alte taxe ca in cazul unui magazin obisnuit. Un alt motiv pentru care sa cumperi online este si faptul ca poti sa o faci la orice ora si din orice loc, avand certitudinea ca produsele iti vor fi livrate chiar si din alta tara, in functie de site-ul pe care ai plasat comanda. 

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 17 Iulie 2017. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.