Portalul furnizorilor din România - noul instrument AHK România pentru promovarea unei afaceri pe piaţa germană


În ultima vreme, tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse şi servicii. Astfel, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat un portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei, marketplace romania. Portalul Furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să îşi extindă afacerea în Germania, ocazia de a-şi găsi parteneri de distribuţie, clienţi finali sau de a stabili noi relaţii de afaceri pe piaţa germană. 

Portalul este unicul instrument de acest fel din România, luând în considerare atât formatul de prezentare, cât şi modelul de promovare a acestuia pe piaţa germană.
Promovarea are loc prin informări directe trimise către companii germane care şi-au manifestat interesul de a-şi găsi parteneri pe piaţa din România, prin intermediul multiplicatorilor AHK România - de la camere de comerţ locale din Germania până la asociaţii de profil - şi de asemenea cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK România va fi reprezentată. 

Beneficii-cheie:

Vizibilitate şi promovare pe piaţa germană;
Reţea bogată de filiale şi capacitate mare de pătrundere pe piaţa germană;
Contact direct cu parteneri de afaceri germani;
Noi oportunităţi de afaceri.

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul BUSINESS. Acest portal al furnizorilor se adresează exclusiv companiilor care doresc să îşi promoveze produsele/serviciile pe piaţa din Germania.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 13 Septembrie 2017. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.