Ce poti face pe vreme rea la mare?

Sport si Adrenalina
Daca sunteti amatori de sporturi si adrenalina, va recomandam un nou sport ce a capatat o adevarata notorietate la malul marii si anume Airsoft-ul. Pentru a afla mai multe despre acest sport, precum si programul evenimentelor urmatoare, va recomandam sa aruncati o privire pe site-ul Airsoft Megastore sau sa faceti o vizita la showroom-ul Airsoft Constanta, situat pe Bulevardul Mamaia nr 20.
 
Daca vremea nu tine cu dumneavoastra si plaja a devenit pustie, nu disperati. Litoralul romanesc si in principal orasul Constanta va ofera o multime de locuri ce merita vizitate precum si o gama diversa de activitati.
 
Delfinariul Constanta
In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, puteti opta pentru un program complet ce include un spectacol la Delfinariu si acces liber la Microrezervatie sau puteti alege doar o vizita la Planetariu, Acvariu sau Observatorul Astronomic.
 
Pretul biletelor pentru 2017 este urmatorul:
Delfinariu, Microrezervatie si Pasari Exotice – 20 lei/adult, 5 lei/elevi-studenti, gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani;
Planetariu sau Observatorul Astronomic – 4 lei/adult, 1 leu/elevi-studenti, acces interzis pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani;
Acvariu sau Microrezervatie - 8 lei/adult, 2 lei/elevi-studenti, gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani;
Moscheea Carol I
 
Amplasata in Piata Ovidiu, in zona istorica a orasului Constanta, Moscheea Carol I reprezinta principalul edificiu de cult musulman din tara. Lucrarile au inceput in anul 1910 la ordinul regelui Carol I, urmand a fi finalizate 3 ani mai tarziu.
 
Cea mai importanta atractie pentru turisti ramane varful minaretului, situat la 50 de metri fata de nivelul marii, de unde se poate admira intreg orasul, Portul Tomis si Portul Constanta. 
 
Tariful pentru o astfel de vizita este unul modic, de numai 5 lei, iar in perioada verii programul este de la 08:00 la 20:00
 
Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie si Edificiul Roman cu Mozaic
Daca tot ati ajuns in Piata Ovidiu, fie pentru a vizita zona istorica a orasului sau pentru a servi masa la unul dintre localurile prezente acolo, faceti-va timp si pentru o vizita la unul dintre muzeele prezente in zona.
 
Tarifele practicate de acestea sunt urmatoarele:
Muzeul de Arta – 10 lei/adult, 2,5 lei/elevi-studenti, gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani. Programul de vizitare este de Miercuri pana Duminica, intre orele 09:00 si 17:00;
Muzeul de Istorie – 13 lei/adult, 5 lei/elevi-studenti, gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani. Programul de vizitare este de Miercuri pana Duminica, intre orele 09:00 si 17:00;
Edificiul Roman cu Mozaic – 10 lei/adult, 2,5 lei/elevi-studenti, gratuit pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani.
 
Programul de vizitare este de Miercuri pana Duminica, intre orele 09:00 si 17:00.
 
Pentru excursii in afara orasului Constanta, puteti opta pentru Cetatea Histria, Cetatea Enisala, Adamclisi – Tropheum Traiani sau chiar o fuga pana in Delta Dunarii.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 13 Septembrie 2017. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.