Alegerea domnului Florin JIANU în funcția de Vicepreședinte al Uniunii Europene a Artizanatului și IMM-urilor (UEAPME) pentru perioada 2018-2019

Curierul Naţional

Astăzi, 7 decembrie a.c., la Bruxelles, în prezența domnului Frans Timmermans, Prim-Vicepreședinte al Comisiei Europene a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Europene a Artizanatului și IMM-urilor (UEAPME), în cadrul căreia au avut loc alegerile pentru funcțiile de Vicepreședinti ai organizației pentru perioada 2018-2019.
Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), singura organizație patronală din România membră UEAPME, a fost reprezentată de domnul președinte Florin Jianu. 
 
Ca urmare a alegerilor organizate, pentru perioada 2018-2019, Vicepresedinții UEAPME sunt următorii:
Florin JIANU- CNIPMMR
Bernard Stalter- APCMA
Helena de Felipe Lehtonen- CEPYME
Tom Wirion- CDM-LUX
Giuseppe Oliviero- C.N.A.
Luca Crosetto- CONFARTIGIANATO IMPRESE
Alban Maggiar- CPME
Vassilis Korkidis- ESEE
Jyrki Mäkynen- FFE
Gunilla Almgren- FÖRETAGARNA
Dimitris Asimakopoulos- GSEVEE
Niels Techen- SMVDanmark
Michaël van Straalen- MKB/VNO-Nederland
Josep González i Sala- PIMEC (MERGER GROUP)
Pierre Martin- U2P
Danny Van Assche- UNIZO
Ulrike-Rabmer Koller (President)- WKÖ
Hans Peter Wollseifer-  ZDH
Jan Gogolewski- ZRP
În urma alegerii prin unanimitate de voturi, Florin Jianu se alătură și anul acesta bordului UEAPME compus din 20 de Vicepreşedinţi, membri ai celor mai importante organizații de IMM-uri din Europa, în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens.

“Mandatul primit pe cei doi ani vine în contextul în care pentru România, atât 2018, cât și 2019, vor fi doi ani cu o încărcătură specială atât socială cât și economică. Îmi propun ca România, prin organizația pe care o reprezint, să își aducă contribuția în cadrul temelor europene și să genereze pro-activ subiecte și politici noi menite să vină în sprijinul IMM-urilor. Voi lupta pentru impunerea unui mecanism comun de creare a unei companii europene, voi susține digitalizarea ca modalitate strategică și de securitate și voi continua să militez pentru conturarea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltării și funcționării întreprinderilor mici și mijlocii.”, Florin JIANU, președinte al CNIPMMR.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 07 Decembrie 2017. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.