De ce sa investesti intr-un apartament propriu?

Multi tineri din ziua de astazi se intreaba de ce ar trebui sa investeasca intr-un apartament propriu, cand ar putea foarte bine sa stea in continuare cu chirie si sa calatoreasca in toata lumea cu banii pe care i-ar da pe un apartament cu 3 camere. Atunci cand nu ai ganduri prea serioase de viitor, ideea calatoriilor suna foarte bine. Lucrurile se schimba in momentul in care realizezi ca ar trebui sa te stabilesti undeva si sa iti intemeiezi o familie, iar primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti cumperi un apartament, de preferat un apartament cu 3 camere pentru ca iti doresti o familie mare.
 
Recomandarea noastra de astazi este complexul rezidential Nusco Citta, format din 4 blocuri moderne cu 380 de apartamente de 3 camere si 2 camere cu suprafete cuprinse intre 70 si 92 de metri patrati. Cu sigurantă marea ta dilema la inceput a fost daca vrei sa optezi pentru acel apartament de 3 camere sau daca nu cumva cel cu 2 camere ti-ar fi mai mult decat suficient. Daca alegi unul dintre apartamentele de 3 camere puse la vanzare, te vei bucura de o serie de avantaje mai mult decat semnificative, cum ar fi:

Costuri mici de intretinere
Atunci cand te gandesti la un apartament 3 camere, te gandesti in primul rand la costurile de intretinere pentru o suprafata atat de mare. Partea buna este ca toate blocurile din acest complex rezidential este construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, folosindu-se solutii moderne tocmai pentru a eficientiza si pentru a diminua costurile de intretinere. Asa ca, daca acesta era singurul motiv care te tinea in loc de la cumpararea unui apartament 3 camere, acum o poti face fara griji!

Spatii pentru copii
Dupa cum spuneam mai devreme, incepem sa ne gandim la cumpararea unui apartament cu 3 camere in momentul in care ne dorim o familie mare. Insa, nu doar suprafata unui apartament ne va convinge sa il cumparam, ci si spatiile din cadrul complexului comercial si scolile sau gradinitele din jurul acestuia. Acest ansamblu rezidential beneficiaza de spatii verzi si locuri de joaca pentru cei mici si se afla in apropierea gradinitei nr. 189 sau nr. 23, scolii gimnaziale nr. 46 si Liceului Teoretic Waldorf. Mai mult decat atat, la maxim 10 minute de mers pe jos se afla Parcul National, Parcul Florilor si Parcul Morarilor.
 
La doar cateva minute de mers pe jos ai statiile pentru mijloace de transport in comun, o policlinica privata si spitalul clinic de urgenta Ilfov, dar si numeroase supermarket-uri precum Kaufland, Carrefour sau Lidl, iar Mega Mall este la doar 1.1 kilometri de viitoarea ta locuinta!

Dotarile apartamentului
Nu in ultimul rand, atunci cand vorbim de apartamente de 3 camere, ne dorim sa beneficiem de cele mai moderne dotari care sa ne faca traiul mult mai comod si confortabil. Aceste apartamente cu 3 camere au incalzire in pardoseala, incalzire prin centrala, aer conditionat, obiecte sanitare de inalta calitate, placari ceramice si parchet laminat de cea mai buna calitate, dar si tamplarie exterioara si interioara rezistenta si durabila in timp.
 
Dupa cum poti observa, ai toate motivele pentru a investi intr-un apartament 3 camere in complexul rezidential Nusco Citta. Indiferent daca alegi pentru un apartament cu 3 camere tip C, J sau L, cu siguranta el va deveni locul preferat in care va veti petrece serile ca o familie fericita!

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 13 Februarie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.