PSD Suceava: Noi, parlamentarii social-democraţi dorim să ne exprimăm pe deplin asentimentul faţă de afirmaţia liderilor liberali suceveni referitoare la faptul că una din provocările PNL este raportarea la PSD

Noi, parlamentarii social-democraţi dorim să ne exprimăm pe deplin asentimentul faţă de afirmaţia liderilor liberali suceveni referitoare la faptul că "una din provocările PNL este raportarea la PSD". Au dreptate şi chiar în plus putem completa că este o provocare în faţa căreia, dumnealor, sunt total în neputinţa de a răspunde. Aşa s-a întâmplat în 2016 când s-au limitat să critice programul de guvernare al PSD (singura ofertă coerentă de guvernare aleasă în mod firesc de români), aşa s-a întâmplat şi acum la Consiliul Naţional al PNL la care, în locul identificării unor soluţii de guvernare (poate mai bune decât ale PSD) s-a ajuns la îndemnul caricatural al liderului naţional liberal de "a-i lua cu parul pe aleşii locali ai PSD".
Congresul extraordinar al PSD, dincolo de rezolvarea unor probleme interne specifice, a avut ca prioritate preocuparea pentru respectarea programului de guvernare şi rezolvarea unor probleme stringente ale societăţii - fapt asumat fără echivoc atât de preşedintele Liviu Dragnea cât şi de premierul Viorica Dăncilă. Am dori să evidenţiem doar câteva elemente cu impact direct asupra judeţului Suceava: demararea în 2018 a demersurilor pentru construcţia autostrăzii Bucureşti-Suceava, depunerea documentaţiei, în acest an, pentru finanţarea europeană a Autostrăzii Montana (Târgu Mureş-Iaşi).
Acestea sunt demersuri concrete (ca şi finanţarea de către guvernul PSD a celor opt drumuri judeţene din Suceava, în valoare de aproape 50 milioane euro) şi nu simple vorbe, ca cele ale unui lider liberal sucevean, destinate supradimensionării propriei imagini, referitoare la drumul rapid dintre Marea Baltică şi Marea Neagră. Dorim să-i comunicăm aceluiaşi domn că nu e cazul să se preocupe mult de legea redevenţelor deoarece această lege este o prioritate anunţată de premierul Viorica Dăncilă, a declarat Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt PSD Suceava.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 13 Martie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.