Locuri de muncă sezonieră în agricultura (cules căpşuni) - Marea Britanie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt prin Serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante în Marea Britanie (cules căpşuni în Scoţia), pentru munca sezonieră în agricultură.
Descrierea locului de muncă: cules căpşuni în sere, tuneluri, aproximativ 7 ore/zi, în funcţie de comenzi şi de vreme, 5-6 zile/săptămână;
Durata contractului de muncă: 3 luni;
Salariul oferit: în funcţie de cantitatea culeasă, aproximativ 7,50 lire brut/oră;
Cerinţele locului de muncă: rapiditate, motivaţie, coordonare, experienţă, cunoaşterea limbii engleze constituie avantaj;
Cazare: în caravane de 4-5 persoane, costă 42 lire/săptămână.
Formularul de aplicaţie se va completa la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, tel. 0249/411002.
Preselecţia aplicanţilor se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorul englez se va face în timp util.
Data limită de înscriere: 31 martie 2018.
DATA ŞI LOCAŢIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 13 Martie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.