CALENDAR


Astăzi

Comorile Egiptului Antic la Biblioteca Naţională a României. Expoziţia „Comorile Egiptului Antic” este un eveniment de popularizare a științei, care a ajuns în premieră la Bucu­rești, după un turneu internațional de succes prin di­fe­ri­te ţări ale lumii, unde a strâns peste un milion de vizitatori. Expoziția va fi deschisă în incinta Bibliotecii Naţionale a României (bulevardul Unirii nr. 22). Peste 300 de exponate, conținând artefacte originale și replici, vă vor ajuta să înțelegeți etapele de dezvol­tare ale civilizaţiei Egiptului Antic.

Amintirile sunt aici și e din nou primăvară | Andrei Gamarț. Pro­pu­nerea făcută de Andrei Gamarț generează un tip de spațiu vizual mnemonic, aces­ta se încarcă cu sens la interacțiunea cu fiecare privitor care parcurge traseul expozi­țional. Expoziția reprezintă, de fapt, o călătorie utopică că­tre o destinație ireală. Locaţie: Palatul Mogoşoaia.

Magia copilăriei. Marele Vră­jitor al celui mai fascinant ținut din lume, cel al copi­lăriei, are un Spiriduș care îi îndeplinește toate dorințele. Numai că cele trei Vrăjitoare din Răsărit pun la cale un complot împotriva Marelui Vrăjitor și îi vor aduce la palat un Ucenic cu totul aparte, pentru a-l înlocui pe Spiriduș. Ucenicul Vrăjitor va bulversa întreg universul magic, deoa­rece pentru întâia oară cele mai neobișnuite scamatorii și fantezii vor deveni realitate. Locaţie: Teatrul Excelsior.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 16 Mai 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.