Proiectul ZILELE FTMB a ajuns la a-II-a editie

Curierul Naţional

Cu ocazia aniversarii a 28 de ani de la infiintare, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti
sarbatoreste printr-un proiect ce se doreste a fi o manifestare cultural—artistica adresata iubitorilor
de muzica (folk, rock, pop etc) si nu numai – proiectul Zilele FTMB.
Proiectul ZILELE FTMB (editia a II-a) se va organiza in perioada 23 – 27 Mai 2018 la Clubul QUANTIC
din Sos. Grozavesti nr. 84—Ecran Club.
In cadrul acestui proiect, in data de 23 Mai 2018, vom organiza ZIUA FTMB la Clubul QUANTIC, unde
vor fi alaturi de noi artisti precum: Eugen Avram, Nicu Zotta, trupa Tapinarii si Mike Vlahopol.
Va asteptam sa sarbatorim impreuna 28 de ani de programe, de proiecte si de actiuni dedicate
tinerilor. Nu a fost usor, dar a fost frumos, iar acesti ani de activitate intensa, desfasurata in folosul
tinerilor, ne dau curaj sa privim cu incredere spre viitor si ne determina sa continuam cu si mai mare
daruire activitatile dedicate tinerilor.
In speranta ca veti fi alaturi de noi la acest eveniment, va stam la dispozitie pentru a va oferi
informati suplimentare.
 
DESPRE FTMB
Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) este persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, autonoma, neguvernamentala, nepolitica si fara scop lucrativ, unica la nivelul Municipiului Bucuresti si functioneaza conform legii si Regulamentului Intern de Organizare si Functionare (statut) adoptat de catre Adunarea Generala a FTMB – forul suprem, care asigura conducerea FTMB si este formata din reprezentanti ai structurilor asociative de/pentru tineret cu sediul pe raza municipiului Bucuresti, structuri ce aleg Consiliul de Conducere al FTMB, care coordoneaza activitatea fundatiei intre Adunarile Generale.
Patrimoniul Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti nu a fost si nu este proprietate de stat, ci este proprietatea privata a FTMB.
Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti isi exercita ca un adevarat proprietar atributele dreptului de proprietate: posesie, folosinta si dispozitie asupra patrimoniului sau, in imobilele – proprietate a Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti – derulandu-se proiecte de si pentru tineret, desfasurandu-se constant ateliere, cursuri, workshop-uri pentru tineri, toate acestea fiind puse la dispozitia tinerilor in mod gratuit. Mai mult, in cadrul Ecran Club, sub sigla Quantic Club, se desfasoara activitati de/pentru tineret, intr-un spatiu cultural alternativ al diversitatii artistice: piese de teatru, concerte, conferinte, expozitii, etc., intr-o atmosfera cultural-creativa. Acest spatiu este destinat oricarei persoane, indiferent de varsta sau statut social, pentru ca, trecand pragul acestui club si nu numai al acestuia, sa constatati ca Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti se preocupa in mod constant de cerintele educative, culturale si relationale ale tinerilor, intr-un mediu propice, ca urmare a investitiilor considerabile realizate in cadrul acestor imobile incepand cu anul 2012.
 

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 16 Mai 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.