Mitingul PSD din Piaţa Victoriei, în plină desfăşurare: Peste 100.000 de persoane participă alături de Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă
UPDATE 20:00 Liderii coaliţii aflate la putere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă, membrii guvernului, dar şi alţi lideri PSD au ajuns în Piaţa Victoriei cu câteva minute înainte de ora 20. Printre cei prezenţi se află şi Irina Tănase, iubita preşedintelui PSD.


Numărul celor prezenţi este de peste 100.000. Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost închisă începând cu ora 20.00

Câteva zeci de mii de persoane au răspuns chemării liderilor PSD şi au umplut Piaţa Victoriei pentru a participa la mitingul de protest împotriva "statului paralel" şi a "abuzurilor din justiţie".

Îmbrăcați cu tricouri sau bluze albe, aceştia au fost grupaţi în funcţie de judeţele din care provin şi au ocupat Piaţa Victoriei aşteptând discursurile ce urmează să înceapă după ora 20.

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vor fi printre liberii PSD care vor susține discursuri în fața mulțimii adunate în Piața Victoriei.

Câteva zeci de protestatari #rezist au încercat să ajungă şi ei în Piaţa Victoriei, dar au fost opriţi de căte jandarmi care i-au direcţionat spre Universitate.

Foarte mulți jandarmi sunt prezenți în Piața Victoriei, cât și pe bulevardele adiacente. De la ora 14.00, bulevardele sunt închise circulației. Unele bulevarde au fost blocate cu bucăți mari de beton pentru a împiedica mașinile să ajungă în această zonă. Numărul forțelor de ordine este unul impresionant. Pe lângă jandarmi, sunt și pompieri și mașini SMURD. Piața Victoriei arată ca o fortăreață.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 09 Iunie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.