Simona Halep ovaționată pe Arena Națională. Gabriela Firea huiduită de zeci de mii de spectatori!

Primire triumfală pentru Simona Halep. Câștigătoarea de la Roland Garros s-a întors acasă iar luni seară a prezentat, pe Arena Națională, în fața a peste 25.000 de oameni, replica trofeului cucerit la Paris.

„Vă mulțumesc foarte mult că ați venit în seara aceasta aici. Am vrut să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Bucuria este mult mai mare decât pe terenul central de la Paris. Sunt foarte emoționată, nu m-am așteptat la așa ceva. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceaste performanțe sunt 100% din țara noastră. Mereu am crezut că, chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță, se poate face o performanță mare. Peste tot unde merg în lume am parte de dumneavoastră, un public numeros și călduros. La Paris a fost o atmosferă incredibilă și toți mi-au spus că nu s-a mai întâmplat în istoria turneului să se cânte imnul, să se rostească și cuvintele. Vă mulțumesc foarte mult! Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis și am avut mulți oameni lângă mine. Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au pus o cărămidă la această performanță, familiei mele care m-a ajutat și m-a susținut în fiecare zi. Știm că nu avem un sistem foarte dezvoltat în sport, dar vreau să-i mulțumesc României pentru tot ce mi-a oferit până acum și vreau să cred că o să mai avem mulți campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi genereații de campioni și în alte sporturi. Nu aș vrea să mai plec de pe scena asta, este prea frumos și inima mea este alături de voi”, a declarat Simona Halep în timp ce oamenii de pe stadion o aplaudau și îi scandau numele.

Gabriela Firea a ieșit rapid, într-un cor de huiduieli 

Gabriela Firea a însoțit-o pe scenă pe Simona Halep, iar în momentul în care primarul a luat cuvântul, spectatorii au început să huiduie puternic. Gabriela Firea s-a grăbit să-i ofere sportivei Cheia Orașului și un buchet de flori, iar 20.000 de spectatori au continuat să o huiduie până când primarul Bucureștiului a părăsit Arena Națională. 

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 11 Iunie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.