NU mai sunt BANI de SALARII! O RECUNOAȘTE chiar vicepremierul Paul Stănescu

b1.ro

La finalul lunii iulie, Guvernul va face o rectificare bugetară pozitivă, astfel încât toată lumea cel puţin să aibă bani de salarii, a declarat chiar vicepremierul Paul Stănescu.
"Ceea ce vă asigur este că va fi o rectificare pozitivă, la sfârşitul lunii acesteia, să vedem, nu vă pot spune mare lucru, pentru că suntem în discuţii, Ministerul Dezvoltării cu Ministerul Finanţelor, cu toate celelalte ministere implicate, sper să găsim o formulă ca toată lumea cel puţin să aibă bani de salarii", le-a spus Paul Stănescu primarilor şi viceprimarilor prezenţi la întrunirea ACoR de la Slatina. Vicepremierul a amintit că salariile au fost mărite, precizează Agerpres.

"Salariile, aşa cum ştiţi, s-au mărit, deja vorbim şi de pensii pentru primari. L-am dat exemplu peste tot pe domnul primar Peligrad (Titi Peligrad, primarul comunei Şerbăneşti, din judeţul Olt - n.r.), care a lucrat în primărie de la 18 ani şi după şapte mandate de primar are pensie de 1.240 sau 1.270 lei, ceea ce e inacceptabil pentru un om care a avut o asemenea activitate. Şi sunt foarte mulţi colegi, nu cred că e o cheltuială prea mare şi sper să fie toată lumea de acord şi cu aceste lucruri", a afirmat Paul Stănescu.
 

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 08 Iulie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.