Capul lui Orban vrem

Andreea Andrei | Editor CoordonatorÎn şedinţa de luni, 9 iulie, a Biroului Politic Naţional al PNL, 16 liberali, printre care se află liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, şi preşedinţii filialelor de sector, au întocmit o listă prin care susţin demiterea lui Ludovic Orban de la şefia partidului. La ședința BNP al PNL au mai participat Alina Gorghiu, Anca Boagiu, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, liderul senatorilor liberali, Iulian Dumitrescu.
Aceștia îl consideră pe Orban vinovat de direcția în care merge partidul, potrivit B1 TV. De asemenea, liberalii îi reproșează lui Ludovic Orban că nu au fost consultați în legătură cu deciziile importante luate în PNL, informează Mediafax.
În replică, acesta îi acuză pe nemulțumiți că se ocupă cu fracţionarea partidului din interior, în loc să facă opoziție PSD-ului. Trebuie spus că Ludovic Orban își dorește ca, prin august-septembrie, să aibă loc schimbarea liderilor filialelor PNL Bucureşti - Cristian Buşoi, PNL Ilfov - Marian Petrache şi PNL Prahova - Iulian Dumitrescu, mai notează sursa citată.
În ceea ce privește o posibilă preluare a partidului, Marian Petrache a spus că nu este momentul oportun pentru o astfel de discuție.
"Dacă v-aţi uitat pe CV-ul meu aţi văzut că sunt membru din 2000 şi singurul lucru care m-a interesat a fost binele acestui partid. Nu pot să discut despre aşa ceva pe presupuneri, când se va ajunge acolo, sunt convins că partidul va găsi cea mai bună variantă. Eu nu discut aşa cu dacă şi cu parcă. Eu am avut funcţii în partid, nu ar fi OK faţă de partid să îmi exprim la momentul ăsta tot felul de opţiuni", a declarat Marian Petrache, pentru Mediafax.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 11 Iulie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.