Taco Bell a deschis în ParkLake Shopping Center cel de-al treilea restaurant al brandului din România

Curierul Naţional


După Băneasa Shopping City și Mega Mall, de astazi Taco Bell îi invită pe fani să savureze produsele de inspirație mexicană și în restaurantul din ParkLake Shopping Center, din capitală. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați, această locaţie Taco Bell, este rezultatul unei investiții de 400.000 de euro. Ajuns, astfel, la trei locații pe plan local, brandul sărbătorește acest moment alături de clienți, pe care îi așteaptă cu surprize instant în prima zi și cu o tombolă ce le poate aduce premii precum o cameră video GoPro, căști multimedia, boxe portabile și multe altele. 
 
Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, continuă extinderea rețelei Taco Bell în România, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant al brandului. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați şi o investiție de 400.000 de euro, noul restaurant Taco Bell, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake Shopping Center din București, urmează design-ul Global Explorer, care le oferă fanilor 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating. În plus, ei au access online direct în restaurant, prin free wifi, iar dacă bateria telefonului sau a tabletei dă semne că se descarcă, e de ajuns să aibă la ei un cablu USB, iar problema e ca și rezolvată. 

„Răspunsul fanilor români la deschiderea primelor două restaurante Taco Bell a fost extraordinar, așadar ne bucurăm că, acum, le putem oferi încă o opțiune pentru momentele în care își doresc să savureze produsele cu gust unic, de inspirație mexicană. Mai mult, numeroasele mesaje și feedback-uri primite de la fanii din întreaga țară ne motivează să continuam extinderea, prin deschiderea de noi locații, atât în capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Group.   

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat și 30 de locuri de muncă, printr-o echipă de specialiști antrenați în gestionarea comenzilor și prepararea deja celebrelor Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme sau Nachos Supreme.

Prima zi va fi și de această dată memorabilă la Taco Bell: de la ora 11.00, primii 100 de fani vor primi premii instant la casă. Toți clienții vor avea parte de o atmosferă urban-cool, pe beat-uri asigurate de DJ live, pe durata întregii zile, care va fi gata să îi învețe pe cei prezenți din secretele mixing-ului. În plus, fanii își vor putea exersa abilitățile de skating și își vor putea face, pe loc, tatuaje temporare cool. Mai mult decât atât, clienții care vin în restaurant în ziua deschiderii, pe 12 iulie, pot câștiga unul dintre cele 50 de super-premii, inclusiv o cameră GoPro, căști audio, boxe portabile, rucsacuri și saltele yoga, în cadrul tombolei desfășurate în restaurant.   
 
Taco Bell crede că singurul mod de a trăi viața din plin este să încerci mereu lucruri noi, să experimentezi și să cauți să își depășești limitele și să te redescoperi mereu. Și, pentru că oricare ar fi experiența nouă, întotdeauna primul pas este începutul, Taco Bell crede în începători. În cei care sunt gata mereu să iasă din zona de confort, pentru care nu contează dacă se împiedică sau cad înainte să reușească ce și-au propus. Pentru ei, brandul a creat campania „Începători? Taco Bell te susține”. Zeci de participanți și-au dovedit calitatea de începător pentru a se înscrie în campanie și a fi printre Începătorii suținuți de  brand. Aceștia vor fi desemnați până pe 1 august 2018 și vor fi anunțați oficial pe website-ul www.taco-bell.ro/incepatori.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 12 Iulie 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.