Actiuni ale politiei Romane. Politistii au actionat

Actiuni ale politie Romane Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniștea comunități. Poliția Română a intervenit la peste 3.300 de evenimente, au fost aplicate 9.115 sancțiuni contravenționale, fiind constate peste 800 de infracțiuni.
Pentru siguranța cetățenilor, peste 10.000 de polițiștii au acționat, la data de 9 august a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 4.184 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 289 de aparate radar.
În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.322 de evenimente, dintre care 2.813 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 811 infracțiuni, fiind prinse în flagrant delict 101 persoane bănuite, iar față de 63 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.115 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 3.150.000 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 121 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 574 de permise de conducere și au fost retrase 174 de certificate de înmatriculare.
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Articol salvat de pe www.curierulnational.ro, ediţia din 10 August 2018. Acest articol este proprietatea Curierul National si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.