Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Sondaje

« Arhiva de sondaje

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Zah Ioan:
  Violarea copiilor si a femeilor este cea mai mizerabila fapta pe care pot sa o faca barbatii.Violarea lasa urme adanci, in psihicul celor violati, urme care nu se sterg niciodata.Este necesara marirea drastica a pedepselor date violatorilor si absolut obligatoriu, in opinia mea,sa nu se mai aplice reducerea pedepselor pentru violatori..Ar trebui ca rezultatele acestui sondaj sa fie,in mod obligatoriu transmise parlamentului, partidelor politice cu specificatia obligatorie ca sa se introduca proiectul de lege,foarte urgent in discutai parlamentarilor si deasemeni Curierul National sa informeze publicul rezultatul sondajului si solicitarea ca romanii sa sustina marirea drastica a pedepselor violatorilor. Sa se transmita rezultatele sondajului si televiziunilor. Trebuie mentionat in toate informarile despre rezultatul sondajului ca in India, legea condamna la moarte pe violatorii de copii. Consider ca pedeapsa ar trebui sa fie de cel putin 15 ani fara reducerea pedepselor.si totodata acordarea unei sume de bani celor violati de cel putin 50000 lei. Sumele de bani sa se ia din avutul violatorilor, sau platite de parintii violatorilor pentru ca nu si-au educat copii iar daca nici acestia nu au bani daunele morale sa le plateasca Statul Roman,care, prin institutiile abilitate este incapabil sa sa opreasca violarea..
  2018-05-05, 17:25:40 (adresa: 213.233.90.*)
 2. de Contra:
  Daca s-ar putea pedeapsa capitala si in chinuri! Cand aud prostia cu "daca a avut discernamant sau nu" mopr! E clar ca asemenea indivizi nu au loc printre noi! Si nici nu vreau sa le platesc cazarea si masa! PS: E clar ca ma refer la pedofili si la violatorii de octogenare.
  2018-05-09, 09:54:19 (adresa: 188.24.218.*)
 3. de Pascu Iosif-Alexandru:
  Sunt de acord cu cele scrise de d-nul.Zah Ioan.Legile trebuiesc sa fie dure cu cei care violeaza copii si femei varstine.
  2018-06-16, 00:41:41 (adresa: 79.116.182.*)
 4. de livia:
  Din 2014, DE LA OCUPAREA FRAUDULOASA A PRESEDENTIE TARII DE kLAUS iOHANNIS, violenta stradalaeste dusa la extrem ca un paravan al criminalitatii si infractiobnalitatii nazistului Klaus Iohannis .Aceasta violenta #rezist/iohannista mentine captala intr-o teroare totala. Cei care se manifesta huliganic, violent asa zisii #rezist /iohannis trebuie judecati si condamnati cu maxima exigenta. Ramanerea in libertate a huliganilor BOT MALIN, SI ALTII ASEMENI LUI SE INSCRIE LA PERICOL PENTRU SIGURANTA PUBLICA SI NATIONALA.
  2018-08-23, 10:42:32 (adresa: 79.113.49.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.

Sumarul ediţiei: