12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Klaus Iohannis, atac dur la adresa lui Dragnea: ,,Infractorul Dragnea s-a cocoțat în fruntea statului”

După ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la şedinţa CEx cu două valize (cu gogoşi şi dosare) după dezvăluirea jurnaliştilor de la Rise Project că deţin informaţii importante din firma de construcţii TelDrum găsite într-o valiză, preşedintele Klaus Iohannis a criticat în termeni duri reprezentaţia din Parlament.

Potrivit şefului statului, “infractorul Dragnea” a prezentat, luni , ,,ceea ce se numeşte ,,fake news”.

,,Un infractor ajunge în fruntea statului, infractorul Dragnea s-a cocoțat în fruntea statului, progresează nu în domeniul statului de drept, progresează în domeniul fake news, a prezentat ieri  ceea ce se numește fake news, minciuni PSD-iste adunate pentru cele cinci campanii la care a participat în decursul anilor”, a spus Iohannis.

De asemenea, el a subliniat că liderul PSD ,,este disperat” și ”încearcă manevre de manipulare”, notează Hotnews.

,,Nu pot să nu menționez valizele, politica românească s-a schimbat. Am avut mai demult Caragiale, cu o scrisoare pierdută, apoi bilețelul roz pierdut și regăsit, așa se întâmplă dacă infractori ajung în fruntea statului”, a mai spus preşedintele Iohannis.

Liviu Dragnea a declarat că scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să ascundă scandalul provocat de revocarea procurorului general Augustin Lazăr, informează ziare.com.

,,Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (…) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnului Lazăr, numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (…) Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valize cu pozele mele”, a declarat Liviu Dragnea.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW