2.000 euro prin microgranturi cofinanțare zero

ATENȚIE❗ IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile pot aplica pentru microgranturile de 2.000 euro până pe 21 octombrie a.c.

Dacă ești SRL:

1. SRL cu o cifră de afaceri pe 2019 de peste 5000 euro și care nu a avut salariați la 31.12.2019 (sau pe lângă firma pe care îți desfășori activitatea principală, mai deții o altă firmă care îndeplinește condițiile menționate)

Sau PFA/ONG/CMI:

1. Un PFA/ONG cu activitate economică într-unul dintre domeniile: activități de tipărire, legătorie, fabricare bijuterii, produse ceramice, jucării, articole sportive, alte activități manufacturiere, fabricare instrumente medicale și stomatologice, comerț cu amănuntul al cărților, ziarelor și altor bunuri nealimentare, activități de editare produse software, jocuri pe calculator, editare cărți, producție cinematografică, difuzare programe radio, înregistrări audio, activități de telecomunicații, programare software, portaluri web, activități fotografice, design specializat, traducere scrisă și interpretariat, învățământ și traininguri, școli de dans, baze sportive și activități sportive, organizare de evenimente.

2. Un PFA/CMI implicat în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19

Atunci nu rata șansa de a primi 2000 euro nerambursabili de la stat pentru a-ți susține cheltuielile operaționale, a achita datorii sau a investi în noi echipamente, software sau stocuri de marfă.


- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW