12.1 C
București
miercuri, 21 aprilie

3,15 lei dobânda aferentă fiecărei obligaţiuni Investia Finance

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 6 pentru obligaţiunile emise de INVESTIA FINANCE S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 30.03.2021, distribuie sumele de bani aferente cuponului 6 pentru obligațiunile emise de INVESTIA FINANCE S.A. (simbol INV23). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului 6, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 3,5194 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 23.03.2021.

Obligatarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa sumele de bani aferente cuponului 6 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceștia. Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW