4 – 5 iunie: Conferința anuală fi-compass, sprijin pentru agricultură și dezvoltare rurală

În perioada 4 – 5 iunie 2019, la București, Comisia Europeană va organiza cea de-a cincea conferință anuală privind instrumentele financiare finanțate din Fondul European pentru Dezvoltare Rurală (FEADR). Principalul obiectiv al conferinței este diseminarea informațiilor referitoare la instrumentele financiare finanțate din Fondurile Europene Structurale și de Investiții, transmite MADR.

Conferința la nivel înalt este organizată prin fi-compass, platformă consultativă pusă la dispoziția statelor membre de către Comisie în parteneriat cu Banca Europeană de Investiții.

Prin participarea în cadrul conferinței, participanții vor avea ocazia să obțină o imagine de ansamblu asupra propunerii Comisiei privind sprijinul pentru agricultură și dezvoltare rurală în cadrul Politicii Agricole Comune, în mod particular prin intermediul instrumentelor financiare.

De asemenea, în prima zi a conferinței, un panel va fi dedicat instrumentului financiar de împrumut cu partajarea riscului la nivel de portofoliu finanțat din Programul Național de Dezvoltare Rurală.

„Evenimentele fi-compass încurajează împărtășirea de experiență în utilizarea instrumentelor financiare, permițând, astfel, dialogul și învățarea între și de la părțile interesate.”, transmite fi-compass.eu.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW