13.5 C
București
luni, 19 octombrie

4 idei de decoratiuni care pot schimba complet atmosfera din camera de zi

Camera de zi sau living-ul, asa cum mai obisnuim sa-i spunem este fara doar si poate una dintre incaperile cu cea mai mare importanta a unei locuinte. In cadrul acesteia petrecem o buna parte din timpul unei zile, aici ne primim oaspetii si de cele mai multe ori, in cadrul acesteia ne gasim relaxarea de care avem nevoie. Spre deosebire de dormitor sau bucatarie, camera de zi este o incapere care necesita foarte multa atentie atunci cand vine vorba despre amenajare avand in vedere ca atmosfera pe care aceasta incapere o ofera este un aspect deosebit de important. Chiar daca de cele mai multe ori ne focusam exclusiv pe piese de mobilier atunci cand vine vorba despre amenajarea living-ului cert este faptul ca cateva decoratiuni interioare pot schimba aproape complet atmosfera din aceasta incapere.

Decoratiunile, indiferent ca vorbim despre ceel de mari dimensiuni sau despre micile decoratiuni au avut intotdeauna o importanta majora in ceea ce priveste amenajarea inerioara a unei camere de zi. O gama larga de decoratiuni interioare se regasesc astazi la Decorer.ro, un magazin online care ne intampina cu un portofoliu complex de decoratiuni interioare cu adevarat deosebite. Iata asadar 4 idei de decoratiuni interioare la care poti apela atunci cand vrei sa schimbi atmosfera din cadrul camerei de zi.

Ramele foto cu un design deosebit.

Ramele foto reprezinta unele dintre cele mai comune decoartiuni la care putem apela in momentul in care ne dorim o schimbare in camera de zi. Aceste rame foto pot avea un design de-a dreptul impresionant, astfel ca ele pot contribui in mod direct la estetica acestei incaperi. Opteaza pentru o culoare care sa se regaseasca intr-un acord cromatic cu celelalte elemente din living si desigur, nu uita sa adaugi fotografi cu cei dragi in aceasta.

Flori artificiale.

Florile naturale au reprezentat dintotdeauna o modalitate inedita prin care se poate aduce o schimbare radicala unei incaperi, insa acestea se ofilesc dupa o perioada de timp. O solutie practica in acest sens este optarea pentru flori artificiale sau ornamente din flori artificiale. Acestea se regasesc sub o diversitate imperionanta de forme si culori, astfel ca acestea cu siguranta vor aduce un plus de estetica camerei tale de zi.

Ceasuri decorative.

Ceasurile decorative sutn o alegere cat se poate de inspirata atunci cand vorbim despre living avand in vedere ca acestea mereu isi gasesc locul in astfel de incaperi. Chiar daca ceasurile decorative ne duc in general cu gandul la ceva clasic, cert este faptul ca acestea reprezinta niste decoratiuni cu adevarat deosebite chiar si in cadrul unui living amenajat intr-un stil modern.

Decoratiuni din sticla.

Sticla este un material cu adevarat deosebit, mai ales atunci cand vine vorba despre decoratiuni care imbraca diverse forme. Atunci cand iti doresti un plus de estetica pentru living-ul tau, decoratiunile din sticla sunt cu siguranta o alegere cat se poate de inspirata avand in vedere ca acestea reusesc mereu sa ne atraga atentia prin complexitatea lor.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW