12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

6 cămăși pe care le poți purta la birou

Cămașa este un element de bază pentru o ținută office, iar dacă vrei ca aspectul tău să fie impecabil la birou, SARTO îți vine în ajutor prin intermediul cămășilor la comandă, made-to-measure, realizate după măsurătorile tale exacte. 

Deoarece anatomia fiecărei persoane este diferită, prin intermediul acestui procedeu se va obține o cămașă ideală atât pentru purtarea la birou, cât și pentru zilele de muncă atunci când în program pot apărea ședințe sau întalniri spontane. Țesăturile fine precum bumbacul egiptean provenit de la producători de top ca Thomas Mason Bespoke sau Cotonificio Albini contribuie la finețea și calitatea incontestabilă a cămășilor. Realizate prin procedee tehnologice de ultimă generație, aceste cămăși nu numai că sunt mătăsoase la atingere, ci au și un set de proprietăți foarte utile: sunt rezistente la șifonare, lasă pielea să respire, au o rezistență mai bună în timp.

În continuare vă prezentăm recomandările SARTO de cămăși business pentru bărbați pentru ținutele office:

Cămașa Winston

Bumbacul egiptean fin și modelul din țesătură cu micro-structuri fac cămașa Winston alegerea ideală pentru ținutele business și smart casual. Manșeta dublă franțuzească permite purtarea cu butoni și o face să poată fi integrată și într-o ținută de seară. Poate fi asoratată cu un costum power business in diverse culori cum ar fi negru, gri cărbune, bleumarin sau chiar maro închis. Gulerul button down și manșeta pentru butoni îi conferă un aspect studiat, ideal pentru ținutele impecabile din mediul profesional.

Cămașa Antique

Această cămașă este realizată din bumbac egiptean uni de cea mai bună calitate, de la producătorul Cotonifico Albini. Textura și designul său sunt ideale pentru o ținută office relaxată, datorită gulerului versatil button down și a manșetei reglabile. Poate fi purtată cu un costum de vară cu pattern subtil cum ar fi carourile sau dungile. De asemenea, poate fi asorată cu un blazer, o combinație potrivită pentru Casual Friday. 

Cămașa Blue Dots

Datorită imprimeului său, cămașa Blue Dots este o alternativă la modelele simple, pentru cei ce vor să confere un plus de stil și personalitate ținutei office. Poate fi integrată cu ușurință în ținute casual datorită gulerului italian button down ce denotă un aer relaxat. Nasturii colorați în ton și manșeta cut corner fac această cămașă o piesă aparte, ușor de remarcat printre cămășile albe de la birou.

Cămașa Suede

Cămașa din bumbac egiptean Suede este alcătuită dintr-o țesătură fină, cu micro-structuri hexagonice ce îi dau un plus de eleganță, făcând-o ideală pentru purtarea la birou, dar și pentru ținutele de seară. Din acest motiv, cămașa este alegerea perfectă pentru zilele la birou ce sunt urmate de o ieșire sau o întâlnire de afaceri. Poate fi asortată cu Tauton, un costum SARTO din două piese construit la un rând de nasturi.

Cămașa Joker

Realizată din bumbac egiptean, de la furnizorul Cotonificio Albini, cămașa cu dungi verticale și guler și manșete albe poate fi integrată perfect într-o ținută de zi, indiferent dacă este purtată la birou, sau în timpul liber. Costumul SARTO Hoskins completează în mod ideal ținuta, office și temperează jovialitatea acestei cămăși atipice. 

Cămașa Simon

Modelul din bumbac egiptean cu țesătură în dungi diagonale o fac să fie o cămașă versatilă, ce poate fi integrată atât în ținute casual, elegante sau business, de zi sau de seară. Finețea țesăturii face ca purtarea sa să fie o plăcere, indiferent de momentul sau scopul în care este utilizată. Costumul Lefbury, din lână provenită de la producătorul Scabal vine în completarea ținutei, conferind un aer degajat.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW