ABIT Puresoft anunţǎ oficial relocarea biroului din București

ABIT Puresoft anunțǎ oficial relocarea biroului din sectorul 3 al Capitalei, ȋn sectorul 1, pe Bd. Lascăr Catargiu nr. 17, 010662, București, Romȃnia. Avȃnd ȋn vedere cǎ ȋn luna august se ȋmplinesc 4 ani de la fondarea companiei, aceastǎ mutare reflectǎ creșterea substanțialǎ a afacerii și dorința de a continua pe un trend ascendent. Aceasta este a doua mutare pentru ABIT Puresoft ȋn doar 4 ani, compania evoluȃnd de la un apartament cu 2 camere, la 3 etaje ȋntr-o clǎdire de birouri din zona Mihai Bravu, la noul sediu din sectorul 1, aproape de Piața Romană.

Suprafața biroului este aproape dublǎ comparativ cu fosta locație, compania dorind sǎ creeze un spațiu prin care sǎ ȋși inspire și motiveze angajații.

ABIT Puresoft este un dezvoltator romȃn de software, cu sediul ȋn București. Compania este specializatǎ ȋn servicii personalizate pentru platformele ServiceNow și UiPath. In prezent, ABIT Puresoft livreazǎ proiecte ȋn peste 20 tari, realizȃnd pȃnǎ acum sute de proiecte de implementare, integrare, ȋmbunatǎțire, mentenanțǎ și suport pentru companii din domeniile sǎnǎtate, telecomunicații, automotiv și retail.

Pentru mai multe informații despre ABIT Puresoft și serviciile sale, accesati www.abitpuresoft.ro sau contactati-ne la sales@abitpuresoft.ro sau office@abitpuresoft.ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW