luni, 25 mai, 2020
18.9 C
București

Accident aviatic la Moscova soldat cu 41 de morți

Un avion rusesc de pasageri a fost cuprins de flăcări după ce a aterizat pe cel mai aglomerat aeroport al Moscovei, omorând 41 de persoane, inclusiv doi copii. Aeronava „Suhoi Superjet 100” reprezintă mândria industriei aeronautice rusești, fiind primul avion rusesc proiectat după dezmembrarea Uniunii Sovietice, conform afp.com.

Anchetatorii au declarat că au murit 41 de persoane. „La bordul aeronavei care se îndrepta spre orașul Murmansk au fost 78 de oameni, inclusiv membrii echipajului”, a precizat într-o declarație Comitetul de Investigații al Rusiei. Conform informațiilor recente, doar 37 de persoane au supraviețuit.

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat o anchetă completă și a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați după ce un avion de pasageri rusesc a fost cuprins de flăcări la aterizarea de urgență pe aeroportul Șeremetievo, de la Moscova, omorând 41 de oameni, inclusiv cel puțin doi copii. Un avion de pasageri rusesc a fost cuprins de flăcări la aterizarea de urgență pe aeroportul Șeremetievo, de la Moscova, omorând 41 de oameni, inclusiv cel puțin doi copii, informează europalibera.org.

„După decolare, echipajul a raportat o anomalie și a decis să se întoarcă la punctul de plecare. La ora 18:30, aeronava a făcut o aterizare de urgență”, a declarat un responsabil al aeroportului.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Profesorii, evaluați după morală și online

Profesorii vor fi evaluați de-acum încolo după cum vor ține lecții și vor pune note online, ca...

InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, pe TIFF Unlimited. Primul invitat: Cristi Puiu

O serie de interviuri reunite sub umbrela InspiraTIFF, un proiect nou conceput de echipa Festivalului Internațional de...

Independența Film vine la tine acasă cu Parazit și alte filme premiate cu Palme d’Or

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de...

NASA anunță primul zbor cu astronauți americani la bord al unei rachete SpaceX

Doi astronauți americani vor decola la 27 mai, la bordul unei rachete SpaceX, acesta fiind primul zbor...