13.9 C
București
luni, 17 mai

Adriana Iordan se alătură echipei SeedBlink

Adriana Iordan se alătură echipei SeedBlink începând cu luna ianuarie 2021, în calitate de VP of Product Management and Marketing. Adriana vine cu o experiență de peste 15 ani în domenii precum Fintech și dezvoltare produse software, la nivel global, pentru companii precum ePayment, Avangate, 2checkout și Verifone.

În rolurile  sale de  până  acum,  Adriana s-a aflat la conducerea departamentelor de marketing online, serviciilor de creștere și de strategii de produs, propunând soluții de vânzări pentru producători de software și servicii digitale inovative și propulsând companiile din care a făcut parte la nivel mondial. Ea a coordonat integrarea a două platforme și portofolii după achiziționarea 2Checkout (un furnizor de plăți online), până la momentul vânzării către Verifone.

Sunt entuziasmată de misiunea SeedBlink de a susține deopotrivă startup-urile și suporterii lor, mă alătur așadar echipei pentru a contribui la accelerarea și creșterea produsului și, în egală măsură, a comunității. Direcția strategică a UE este să realizăm independența digitală a cetățenilor europeni, iar SeedBlink este într-o poziție foarte bună de a scala accesul la finanțare prin tehnologie și prin inovație financiară„, a declarat Adriana Iordan, VP of Product Management & Marketing, SeedBlink.

Punând la un loc experiența co-fondatorilor în banking, investiții și în dezvoltarea startup-urilor de tehnologie, SeedBlink a devenit în 2020 cea mai importantă platformă de equity crowdfunding din regiune. Planul echipei este să aducă în fața investitorilor interesați de startup-uri tehnologice de oriunde cel puțin 150 de companii tech, în următorii doi ani.

Potrivit unui raport al Activize, investiţiile în România, de la investitori de tip angel şi prin crowdfunding, s-au ridicat la 18M euro anul trecut. SeedBlink a facilitat 48% din rundele din România în 2020, 26 din 54 având loc pe platforma de finanţare participativă. Până în momentul de față, mai mult de 3000 de investitori din 12 țări s-au înregistrat pe platforma de equity crowdfunding, pentru a deveni business angels şi susţinători ai ecosistemului tech de startup-uri.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovative. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW