joi, 9 iulie, 2020
24.1 C
București

Afla care sunt motivele principale pentru care ai nevoie de hidroizolatii de cea mai buna calitate

Este foarte posibil sa nu iti fi pus inca problema daca ai avea nevoie de hidroizolatie in casa ta. Poate te gandesti ca astfel de probleme apar la alte locuinte din motive pe care tu le eviti deja. Totusi, infiltratiile de apa sunt o problema, indiferent de natura locuintei sau a casei tale.

Astfel, daca nu apelezi rapid la o firma specializata in hidroizolatii, risti sa ajungi la probleme mult mai grave si costisitoare provocate de igrasie, problema de care cu greu se mai poate scapa.

Importanta hidroizolatiei pentru caminul tau

Inainte de a mentiona de ce hidroizolatia este extrem de importanta pentru caminul tau, merita sa enumeram mai multe tipuri existente, pentru a pune accentul pe cat de raspandite sunt problemele cauzate de infiltratiile nedorite de apa:

Tipuri de hidroizolatii:

  • Hidroizolarea fundatiilor;
  • Hidroizolarea subsolurilor;
  • Hidroizolarea teraselor;
  • Hidroizolarea acoperisurilor;
  • Hidroizolarea din interiorul locuintelor (bai, pereti, balcon).

Cum poti scapa cel mai ieftin de infiltratii?

Vestea buna este ca daca sunt luate masuri din timp, igrasia si infiltratiile nu vor deveni o problema pentru locuinta ta. Primele masuri pot fi luate inca din etapa de constructie a locuintei, hidroizoland subsolul, beciul si acoperisul. Daca este sa luam aspectul costurilor pe termen mai lung, hidroizolarea din timp este net mai putin costisitoare decat ar fi dupa producerea unor daune.

Chiar am nevoie de hidroizolatii?

Adevarul este ca hidroizolarea locuintelor dar si a altor spatii este un subiect destul de rar discutat, desi necesitatea lui este extrem de mare. Hidroizoland locuinta ta o protejezi, de fapt, de diferite infiltratii care in timp ar duce la aspecte mai grave, cum ar fi erodarea spatiului locuit, si dupa cum am mentionat deja, igrasia si mucegaiul. Igrasia, la randul ei, poate duce la grave probleme respiratorii. Astfel, riscurile sunt mult mai mari decat luarea masurilor de siguranta din timp.

La fel ca si in cazul altor servicii, si hidroizolatia suporta uzura o data cu trecerea timpului. Primul factor in aceasta uzura este, evident, apa. Vantul si constantul proces de inghetare – dezghetare, la fel, pot afecta durabilitatea si calitatea hidroizolatiei.

Care este momentul optim pentru executarea hidroizolatiilor?

Poti apela la o companie de hidroizolatii inca din faza constructiei locuintei tale. Astfel, se poate alege spatiul cel mai optim si protejat de apa pe care sa se faca aceasta constructie, si poti apela pe urma la hidroizolarea subsolului. Pe parcursul constructiei se urmeaza si procesul pe etape al hidroizolatiei interiorului locuintei, teraselor/ balcoanelor etc. Totusi, raspunul cel mai corect la intrebare ar fi ca acum este cel mai optim moment pentru a-ti hidroizola locuinta, inainte ca daunele sa se fi produs.

Se pot face hidroizolatii si la locuinte deja existente?

Se poate si este chiar recomandat sa executi astfel de lucrari la o locuinta deja existenta, din mai multe motive, printre care ar fi deteriorarea unei hidroizolatii deja existente sau necesitatea de hidroizolatii pentru o casa care nu a fost prevazuta cu asa ceva niciodata.

Este nevoie de specialisti?

Pentru a te asigura ca munca este de calitate si durabila in timp, recomandam sa apelezi la specialisti, la cei cu adevarat profesionisti in acest domeniu. Un exemplu bun ar fi cei de la milucon.ro, o companie la care poti apela mereu cu incredere. De asemenea, daca doresti sa apelezi la o firma de hidroizolatii terase profesionista, primesti si o garantie pentru lucrarea executata.

Pune mereu siguranta ta si a familiei tale pe primul plan si asigura-ti locuinta din timp!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ