Ai 30 de ani? Descoperă ce greșeli vestimentare grave poți face la această vârstă!

La 30 de ani, femeile se află într-o perioadă foarte frumoasă a vieții, când ar trebui să se simtă împlinite pe toate planurile și, mai mult, eleganța și feminitatea sunt emanate din plin, atât prin comportament, cât mai ales din vestimentație.

Aruncă o privire pentru a vedea care sunt piesele vestimentare de bază ce nu trebuie să-ți lipsească din dulap la această vârstă și cum să le alegi pentru a arăta mereu impecabil. În acest fel, vei știi mereu cum să cumperi diferite modele de bluze de damă, cămăși, rochii, fuste sau pantaloni.

Iată cum trebuie să îți alegi hainele la această frumoasă vârstă:

Există anumite tabuuri vestimentare pentru această categorie de vârstă?

Pentru început, este necesar, înainte de a trece la lista cu hainele care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, să iei în calcul următoarele reguli:

  • alege întotdeauna țesături de calitate
  • nu evita piesele clasice
  • cumpără diferite modele de pantofi
  • ține cont întotdeauna de propriul stil 

Nici un articol vestimentar nu va impresiona, dacă este confecționat dintr-un material ieftin. Prin urmare, acest lucru este exclus. În dulapul unei femei care își dorește să întoarcă privirile, trebuie să existe doar piese vestimentare de bună calitate, din materiale care își păstrează forma în mod fiabil.

Hainele foarte provocatoare, blugii tăiați, modelele prea strâmte, pantalonii foarte scurți trebuie eliminate treptat, fără regrete, căci hainele elegante, clasice și deloc plictisitoare vin să le înlocuiască. Nu trebuie să te gândești că ținutele clasice sunt modele insipide în gri și negru, ele putând fi achiziționate în nuanțe bogate și atractive.

Chiar dacă mizezi pe un anumit stil care te reprezintă și se potrivește personalității și modului tău de viață, nu trebuie să te oprești la el, ci să alegi ținute diferite, pe care le poți purta în diferite ocazii: zi de zi, la birou sau la întâlnirile cu prietenii ori cu iubitul.

La fel de importantă este și încălțămintea pe care o vei purta, căci o alegere greșită îți poate schimba total imaginea, într-un mod cu totul nepotrivit.

Piesele vestimentare ideale pentru sezonul de primăvară-vară

Vestimentația de bază pentru sezonul cald trebuie să conțină obligatoriu modele ușoare și aerisite, iar pentru primăvară se recomandă:

  • Cămăși și bluze
  • Rochii de diferite lungimi
  • Blugi
  • Pantaloni ușori
  • Blazere

Orice culoare este permisă pentru piesele vestimentare de primăvară, chiar și alb. Ceea ce trebuie să iei în calcul de fiecare dată când asortezi hainele, este ca acestea să se armonizeze perfect.

Hainele pentru vară includ aceleași piese, dar pot fi completate cu rochii mai ușoare și mai lungi sau pantaloni scurți de lungime medie. Modelele scurte de fuste, rochii sau pantaloni sunt, de asemenea, adecvate, dacă nu sunt prea vulgare.

Desigur, nu te poți lipsi de tricouri, dar ferește-te de tiparele adolescenților, de modelele cu imprimeuri din desene animate sau de cele cu strasuri și paiete. Nu uita că trebuie să optezi în primul rând pentru haine potrivite vârstei tale, care să te scoată în evidență într-un mod elegant.

Poți folosi accesorii scumpe pentru toate ținutele de primăvară-vară, precum brățări, mărgele, genți și ochelari eleganți.

În concluzie, tot ceea ce trebuie să faci pentru a fi elegantă și feminină de fiecare dată, este să înțelegi că imaginea ta și felul în care ceilalți te percep depinde doar de tine. Și chiar dacă vârsta este doar un număr, 30 de ani este una dintre perioadele cele mai frumoase și trebuie să profiți din plin de tot ceea ce îți oferă. Iar dacă vei ține cont de sfaturile de mai sus, cu siguranță vei impresiona de fiecare dată prin alegerile făcute în materie de ținute vestimentare!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW