21.1 C
București
marți, 22 septembrie

Ai carti de vanzare? Le poti vinde unui anticariat

Anticariat-carti.com este unul dintre cei mai importanti achizitori de carti vechi si noi, din Romania, cu o oferta de pret foarte buna, adresata tuturor celor care isi doresc sa vanda volumele pe care le detin – clientii pot fi persoane fizice sau juridice.

Avantaje oferite de Anticariat-carti

Reprezentantii Anticariat – Carti au gandit o oferta accesibila tuturor celor care detin carti si doresc sa le vanda. „Cumparam carti din toate domeniile, carti vechi si noi, in aceeasi masura. Clientii nostri fac parte din toate categoriile sociale. Sunt persoane care isi doresc sa desfiinteze biblioteci intregi, din diverse motive, si sunt persoane care detin un numar mai mic de carti pentru ca le-au citit si considera ca nu este drept sa le inchida in niste rafturi, de unde vor mai fi ridicate doar cand se sterge praful”. – spune unul dintre evaluatorii Anticariat-carti.

Intre cele mai importante avantaje oferite se numara urmatoarele:

  • programul de evaluare al cartilor este stabilit de catre clienti, in functie de orele la care pot fi gasiti acasa – inclusiv dupa orele 17 si, de asemenea, in zilele de vineri, sambata si duminica;
  • evaluatorii se deplaseaza la adresa stabilita fara sa se perceapa taxe pentru acest serviciu, chiar daca dupa negocierea pretului nu se ajunge la consens cu vanzatorul si acesta nu le va mai vinde;
  • cartile achizitionate pot fi din toate domeniile, carti rare, carti cu autograf, carti din colectiile care se vindeau cu ziare s.a.m.d. Singura conditie pentru a se vinde este legata de starea acestora – nu trebuie sa le lipseasca pagini si nu trebuie sa se lipseasca copertile;
  • pretul este propus si nu impus. Se poate negocia si poate fi acceptat sau nu de catre client;
  • vanzarea cartilor unui anticariat este cea mai avantajoasa forma prin care un numar mare  de carti pot fi vandute in acelasi timp – spre deosebire de alte forme de vanzare, respectiv, pe site-uri publicitare, in piete, targuri de profil, de la un anticariat se obtin banii pentru toate cartile, evitandu-se serviciile de coletarie si altele similare.

De ce cartea tiparita este mai pretuita decat un ebook

Tehnologia prezentului este atat de performanta, incat lecturarea unei carti pe Internet este o practica deja comuna. Cu toate acestea, un ebook nu se poate compara cu o carte tiparita – ii lipseste acel miros specific de cerneala, nu poate fi rasfoit pagina cu pagina intr-un mod care mangaie fiecare fila si nu contribuie la crearea unei atmosfere boeme, atat de speciala.

Vestea buna este ca exista acea categorie de oameni deosebiti care pretuiesc cartile tiparite! Astfel de persoane se numara printre cele care dau curs unui anunt „cumpar carti pentru anticariat” din cel putin doua motive: nu sunt egoiste si isi doresc ca si altii sa se poata bucura de lectura unei carti pretioase sau pur si simplu isi doresc sa obtina o suma de bani pentru a o reinvesti in carti pe care nu le-au citit inca.

Anticariat-carti.com raspunde cu promtitudine oricarei solicitari, asigurand cele mai bune conditii pentru tranzactie, practic, formula este foarte simpla: telefon pentru o discutie in care se stabilesc coordonatele tranzactiei – evaluare – negociere pret – plata – preluarea cartilor fara aportul celor care le-au vandut.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW