miercuri, 27 mai, 2020
15.1 C
București

Al treisprezecelea deces înregistrat în urma Covid-19 în România

Al treisprezecelea deces din cauza coronavirusului a fost confirmat în România miercuri. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din județul Caraş-Severin. Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv, precizează Grupul de comunicare strategică.

Este vorba despre o femeie din județul Caraş-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată marți seară la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din 21 martie.

Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv, precizează sursa citată.

Este al treisprezecelea deces din cauza COVID-19 înregistrat în România începând de duminică. Cinci dintre pacienții decedați de coronavirus au fost internați la Spitalul Județean Suceava, unde sunt infectate peste 100 de cadre medicale – medici, asistenți și infirmieri.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

HISTORY transmite în premieră documentarul „Washington”, cu scene filmate în România

HISTORY® difuzează, în premieră și în exclusivitate, în perioada 3-5 iulie, de la ora 20:00, documentarul „Washington”,...

Sondaj comandat de PE: Europenii doresc ca UE să aibă mai multe competențe în abordarea crizelor similare celei provocate de COVID-19

- Aproape șapte din zece respondenți (69%) doresc ca Uniunea Europeană să poată juca un rol mai...

Înapoi în viitor

După două luni de izolare, mulți se străduiesc să întoarcă timpul. Chiar și cu riscul unui nou...