6 C
București
marți, 20 octombrie

Andrei Brînzea se alătură conducerii departamentului Industrial de la Cushman & Wakefield Echinox

Cushman&Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea lui Andrei Brînzea în poziția de Partner – Land & Industrial Agency.

Andrei este un specialist cu o experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar, fiind implicat în dezvoltarea reţelei de magazine pentru lanţurile Lidl și Kaufland şi în consultanţă pentru dezvoltarea terenurilor comerciale, rezidenţiale şi industriale, în ultimii 4 ani ocupând poziția de Head of Land Development la CBRE. Pe parcursul carierei, Andrei a fost implicat într-o serie de tranzacții cu terenuri pentru dezvoltări mixte cu o valoare totală de aproximativ 80 de milioane de euro.

Andrei va coordona departamentul Industrial şi se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Segmentul industrial este foarte important în strategia noastră de dezvoltare. Împreună cu Andrei, vom dezvolta departamentul de închirieri industriale şi vom extinde serviciile oferite clienților din domeniu cu servicii de consultanţă și intermediere pentru tranzacţii de terenuri.”

Andrei Brînzea, Partner – Land & Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Îmi place să accept noi provocări și mă bucur sa fac parte dintr-o echipă experimentată, unde voi avea ocazia să activez în două sectoare importante, care traversează o perioadă de dezvoltare extrem de dinamică: industrial şi terenuri. Prin această nouă poziție voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viață al activelor imobiliare și voi putea aduce valoare adăugată clienților noștri.”

România este o piață interesantă pentru sectorul industrial, fiind atractivă prin costurile de producție și politicile fiscale ale ţării. Creșterea din ultimii ani a logisticii a fost una sustenabilă, datorită evoluției economice pozitive şi a pieței de comerț online. În ceea ce privește sectorul de terenuri, există cereri atât din partea dezvoltatorilor mari, cât și din partea companiilor care vor sa realizeze unități de producție și retail.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Industrial, înfiintat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind doar în ultimii trei ani contracte de închiriere de aproximativ 100.000 de metri pătraţi.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW