Andronescu, despre referendum: S-au cheltuit o groază de bani

Ecaterina Andronescu a declarat că trebuie făcută o analiză temeinică în PSD, după eșecul de la referendum. Senatorul a precizat, totuși, că PSD nu s-a implicat în campania pentru consultarea populară pentru a nu o politiza.

”Poate oamenii nu au fost suficient informaţi. În mediul rural s-a votat mai puţin decât în mediul urban, la mulţi dintre ei nici nu a ajuns informaţia. PSD nu s-a implicat pentru că ideea a fost să nu politizăm acest referendum. (…) Dar cred că este necesară o analiză temeinică cu date concrete, pe regiuni, pe judeţe, să vedem ce s-a întâmplat, de ce s-a votat aşa. O analiză în PSD. Şi sunt sigură că sociologii vor analiza şi vor desprinde concluzii la care trebuie să fim foarte atenţi”, a declarat Andronescu, citată de Agerpres.

Chestionată dacă modul în care a fost formulată întrebarea la referendum a generat absenteismul, Andronescu a răspuns: ”Nu exclud. Cred că şi acest lucru trebuie prins în analiza de care vorbeam, în aşa fel încât măcar să nu se mai repete, pentru că totuşi s-au cheltuit o groază de bani”.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW