ANTISEL închiriază 950 de mp de spații în RAMS Business Center

Compania Antisel, jucător pe piața de biotehnologie și diagnosticare medicală, a închiriat 950 de mp de spații de birouri și de depozitare în clădirea RAMS Business Center, într-o relocare consultată de Crosspoint Real Estate.

RAMS Business Centre, un centru de afaceri cu peste 50 de chiriași va găzdui noile birouri ale Antisel, cu o suprafață de 600 de mp. Pe lângă spațiul de birouri, Anatisel a mai închiriat aici și 350 de mp de spații de depozitare, contractul fiind încheiat pe o perioadă de cinci ani. “Mă bucur că am avut oportunitatea de a asista întreaga țranzactie, consultând ambele părți în acest proces complex de relocare, cărora le mulțumesc pentru încredere. Având în vedere că nevoile companiei Antisel au fost pe două paliere, atât birouri cât si spații de depozitare, Rams Business Centre a devenit soluția potrivită pentru activitatea Antisel”, explică Florina Grosu, Senior Account Manager, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de tranzacție.

Noul sediu Antisel corespunde, astfel, tuturor cerințelor companiei, care are ca scop extinderea activității, iar zona foarte bine conectata va ajuta atât la accesul facil al angajaților companiei, cât și la optima depozitare a echipamentelor. „Datorită ritmului ridicat de dezvoltare al organizației noastre, ne-am confruntat recent cu provocarea de a ne muta toate activitățile într-o singură locație. Consultantul nostru a înțeles întocmai natura funcționalității din industria noastră, dar și complexitatea operațiunilor noastre, identificând rapid locația ideală pentru noul nostru sediu. În prezent, sediul este în curs de renovare și ne vom muta în următoarele luni, încrezători că am găsit în RAMS o soluție solidă, pe care se va baza în continuare expansiunea noastră. Îi mulțumim Florinei, partenerul nostru în Crosspoint, care a fost ghidul și navigatorul nostru, pe tot parcursul acestui proces important pentru noi”, spune Stergios Karamotros, CEO Antisel.

Centrul de afaceri RAMS Bussiness Center stabileşte permanent noi standarde în designul şi în managementul clădirilor de birouri din Bucureşti. “Proiectat pentru a satisface exigenţele deosebite ale companiilor naţionale şi internaţionale, RAMS Bussiness Center oferă un mediu excelent de muncă, dar şi soluții complementare pentru companii precum Antisel, care facilitează o mai bună funcționare a afacerilor, punând într-un singur loc toate operațiunile sale. Le mulțumim celor de la Antisel că s-au alăturat comunității noastre şi sunt convins că obiectivele companiei vor fi satisfăcute din noul lor sediu, dar și Florinei, consultantul nostru, pentru o excelentă colaborare”, a declarat Sergiu Ioanovici, Managing Partner RAMS.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW