marți, 31 martie, 2020
4.4 C
București

Antoaneta Curteanu, numită Vicepreședinte al Directoratului UniCredit

Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România a aprobat numirea Antoanetei Curteanu, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca Vicepreședinte al Directoratului UniCredit Bank S.A. şi Coordonator al Diviziei de Retail. Antoaneta Curteanu va începe să-și exercite responsabilitățile după primirea aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României.

Actualmente Coordonator al Diviziei CIB și Private Banking și membru al Directoratului UniCredit Bulbank, Antoaneta Curteanu îl va înlocui pe Septimiu Postelnicu, care va prelua poziția de membru al Directoratului și  General Manager în cadrul UniCredit Bulbank, Bulgaria.

Ne bucurăm că Antoaneta se alătură din nou echipei din România. Perioada în care a ocupat diferite poziții în cadrul Grupului și în care a dezvoltat multe echipe de succes îi conferă o cunoaștere în profunzime atât a activității noastre cât și a mediului de afaceri din România. Îi urăm un călduros bun venit!

În același timp, îi mulțumim lui Septimiu pentru contribuția valoroasă adusă la definirea și implementarea strategiei noastre, prin care ne-am propus să devenim tot mai puternici în zona de retail și un jucător digital de top în sistemul bancar”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank, comentând asupra noilor numiri.

Antoaneta are mai mult de 25 de ani experiență în sistemul bancar, dintre care 18 în cadrul Grupului UniCredit. În perioada 2005-2007, a fost Vicepreședinte executiv și Membru al Directoratului UniCredit Romania, pentru ca în 2007 să preia poziția de Director Adjunct al Diviziei Corporate și Global Transaction Banking a UniCredit Țiriac Bank. În 2010, a devenit CEO al UniCredit Leasing Romania, o poziție pe care a ocupat-o până în mai 2016, când a preluat rolul în cadrul UniCredit Bulbank.

Septimiu Postelnicu, Coordonator al Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank în ultimii trei ani și, din mai 2018, Vicepreședinte al Directoratului, are o experienţă de 21 de ani în domeniul serviciilor financiare, în poziţii manageriale din zone diverse de business – atât comerciale, cât şi operaţionale. Astfel, în perioada 2004-2006 a ocupat poziţia de Managing Director al HVB Leasing România, iar între 2006 – 2008 a fost CEO şi respectiv Coordonator de integrare UniCredit Leasing – HVB Leasing în cadrul UniCredit Leasing Corporation. În 2009 a acceptat provocarea unei experienţe internaţionale în cadrul Grupului UniCredit, ocupând poziţia de Head of Global Services al UniCredit Leasing S.p.a., în Milano, iar în 2010 a fost numit Head of Global Banking Services în UniCredit Bank S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Prețul petrolului se prăbușește. Coronavirusul diminuează dramatic cererea pe piețele lumii

Arabia Saudită a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să-și mărească exportul de petrol până la nivelul a 10,6...

Cum pot aplica companiile pentru amânarea ratelor

Între reacțiile pe care Guvernul României le-a avut pentru diminuarea efectelor determinate de pandemia COVID-19 asupra mediului...

Sindicatele solicită autorităților să înceapă un dialog deschis

„Criza medicală este doar începutul unei noi etape în existența umană și este însoțită de o criză...

Zentiva va crește producția de metamizol sodic cu până la 300%

Zentiva își ajustează procesele pentru a majora producția de metamizol sodic, ca răspuns la cererea crescută din...

TRENDING