Anul 2020, marcat de cel mai mare număr de decese din istoria Statelor Unite

Potrivit agenției americane de presă Associated Press, anul 2020 a înregistrat cel mai mare număr de morți din istoria Statelor Unite, în primul rând ca urmare a pandemiei de coronavirus. În același an, țara a cunoscut de asemenea o creștere importantă a ratei mortalității provocată de maladii cardiovasculare, diabet și alte maladii mortale comune, au precizat cercetători americani din domeniul sanitar citați de Associated Press. Potrivit experților, un motiv important ar putea fi și faptul că „numeroase persoane cu simptome periculoase, provocate de alte boli, au comis eroarea fatală de a nu merge la spital de teama de a nu se contamina cu coronavirus”.

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. Nozocomiile astea sunt cauza, bat-o vina, plus netratarea pacientilor de alte boli cu adevarat grave (diabet, infarct, cancer etc) fara legatura cu plandemia

  2. Anul 2020. 20 JESUS CHRIST, 20 iulie. Minunea chemarii mele la Ceruri in carul cu cai de foc nematerialnic. Pentru USA Mantuitorul Iisus Hristos e mort si carul cu cai de foc sau statia internationala cu vederea si gandurile S.P.I.T e transformata in CORIDA Corul Iadului.

  3. Sa vedeti ce va exploda numarul de decese incepand din acest an, din cauza asa-zisului vaccin ! By doar in Satele Unite, ci in toata lumea ! Ca nu va mai avea cine sa le consemneze…sau sa le citeasca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW