Anunț începere proiect cu denumirea „Schimbare destinație din locuință în pensiune cu remodelare de ansamblu și amenajare pod existent”

SC Lead Consulting 2006 SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul cu denumirea “Schimbare destinație din locuință în pensiune cu remodelare de ansamblu și amenajare pod existent”, cod SMIS 113641, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.620.123,62 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 975.865,83 lei.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă oferirea de servicii de cea mai bună calitate în domeniul turismului astfel încât pensiunea să ajungă în topul preferințelor clienților. Obiectivul general al proiectului este în stransă legatură cu obiectivul specific al priorității de investiții 2.1.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  1. Promovarea unității turistice nou create prin metode specifice de marketing;
  2. Crearea unor oferte complexe care să poată satisface toate tipurile de consumatori, inclusiv realizarea de oferte promoționale în anumite perioade ale anului;
  3. Atragerea unui număr de aproximativ 3.000 turiști/ an;

Data începerii proiectului este de la 20.06.2018 iar data de finalizare a proiectului este 30.04.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:
Grăjdeanu Petrică Paul – manager de proiect
Tel.: 0741 041 331; E-mail: officeleadconsulting2016@gmail.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW