20.3 C
București
luni, 12 aprilie

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită în campania de irigaţii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare asigură şi în acest an apă gratuită până la punctele de livrare, acolo unde sunt încheiate contracte pentru anul 2020.

În acest an, prin Legea bugetului de stat, au fost prevăzute sumele necesare pentru energia electrică şi pentru apa din sursă, astfel încât aducţiunea apei pentru irigaţii să fie gratuită.

ANIF dezminte astfel orice fel de informaţie, apărută în presa locală şi centrală, legată de faptul că există discuţii ca apa pentru irigarea culturilor să nu mai fie gratuită.

ANIF a înfiinţat Comandamentul de Supraveghere şi Coordonare pentru campania de irigaţii 2020, coordonată de cei doi directori generali adjuncţi: comandamentul SE- coordonat de Adrian-Constantin Bîrzoi şi comandamentul SV- coordonat de Sorin Fuerea.

Din cadrul comandamentului fac parte directorii de Filiale Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare, câte un reprezentant din cadrul fiecărui serviciu tehnic al Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare şi unul din Unitatea Centrală ANIF.

Obiectivele comandamentului constau în urmărirea tuturor activităţilor care se fac pentru ca amenajările de irigaţii să fie pregătite pentru toate solicitările depuse de fermieri, urmărirea şi impulsionarea lucrărilor de I+R, care se fac în amenajările de irigaţii, urmărirea şi supravegherea lucrărilor de investiţii prin PNI pentru ca toate Filialele Teritoriale ANIF să poată răspunde cu promptitudine la toate solicitările de apă de irigaţii.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. APA 8 DUMNEZEU 8, ILIE 8, TISBITUL 8, Apa 7 HRISTOS 7; A.PA. A-Alb, PA-Palme. Palmele albe ale Lui Dumnezeu (definitie cereasca).
    WATER 16 Jesus Christ 16, W.A.TE.R. W-White, A-Arts, TE-Tishbite, R-Red. The white and red arts of Jesus Christ and Tishbite (heavenly definition). Artele albe si rosii sunt in Casa Raiului in care stau, in Creationismul unic care se infaptuieste prin Puterea Duhului Sfant, intre anii 2004-2070 leat 7512-7578 (lumea nevazuta si vazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva). Exemple: inima lui Adam creata dupa centrala termica Ariston; lacurile de pe Terra si alte planete create dupa caloriferele pline cu apa ale centralei termice; materia intunecata din Cosmos creata dupa tavanele negre ale dormitorului si bucatariei, usa neagra, glaful negru al geamului, masa neagra din bucatarie, patura si pernele negre, boxele negre si paltonul si palaria mea tot negre etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW