joi, 28 mai, 2020
20.9 C
București

Apelurile pentru finanțarea stagiilor de practică ale elevilor și studenților – atractive pentru piață

Valoarea finanțărilor solicitate în cadrul celor două apeluri lansate în cadrul Programul Operațional Capital Umane pentru finanțarea stagiilor de practică ale elevilor și studenților au depășit bugetele apelurilor.

Astfel, în cadrul apelului “Stagii de practică pentru studenți în regiuni mai puțin dezvoltate” au fost depuse 155 de proiecte în valoare de 682,95 mil. lei. Totalul finanțărilor solicitate este astfel de 4,8 ori mai mare decât bugetul disponibil în cadrul acestui apel.

În cazul apelului “Stagii de practică pentru elevi în regiuni mai puțin dezvoltate” au fost depuse 208 proiecte în valoare de 478,77 mil. lei. Finanțările cerute sunt de 1,4 ori mai mari decât cele disponibile.

Ambele apeluri finanțează pregătirea elevilor și studenților prin stagii de practică la potențiali angajatori, asigurând astfel corelarea dintre învățământ și nevoile de pe piața muncii.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Confindustria vrea modificarea restricțiilor de intrare în România

Confindustria România, patronatul companiilor din România cu capital italian, a transmis un mesaj public către Guvernul României...

197 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Până astăzi, 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu...

“Renmin Ribao”: “Urmărirea Chinei în justiție pentru Covid-19 contravine dreptului internațional”

”Tentativele unor responsabili americani de a deferi China justiției acuzând-o de provocarea pandemiei Covid-19 sunt pur și...

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...