Auchan Retail România și Oney Bank au lansat aplicația de plăți mobile Well.com

AplicațiaWell.com oferă primul sistem de plată biometrică implementat de un comerciant în România.

Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil unică în România, ce permite fie plata cu autentificare biometrică – cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR.

Plata cu amprentă este o inovație pe piața locală, Auchan fiind primul comerciant din România care implementează această tehnologie în magazinele sale. Utilizatorii aplicației care optează pentru plata cu autentificare biometrică nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul, în timp ce plata este extrem de sigură, foarte rapidă și comodă, datele rămânând doar pe telefonul clientului.

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android și iOS, împreună cu orice card de debit sau de credit Mastercard sau VISA emis în România și poate fi descărcată din App Store sau din Google Play Store, dar și de pe site-ul www.well-com.ro.

“Preocupați de îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților noștri, atât online cât și offline, am lansat, în 2015, casele rapide – unde scanarea este realizată de personalul nostru, iar plata – cash sau card – în mod independent, de către clienți. A urmat, în 2017, implementarea, în premieră, a caselor inteligente – self checkout, care permit clienților derularea rapidă și autonomă a întregului proces.

Astăzi, aducem în România, alături de partenerii de la Oney Bank, o nouă soluție bazată pe tehnologie de top – plata validată cu amprentă, disponibilă alături de cea prin cod QR. Ne dorim ca aceste schimbări să fie utilizate și apreciate de clienții noștri, să le simplifice parcursul de cumpărare în magazinele noastre și să îi ajute să câștige timp”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Client şi Inovaţie Auchan Retail România.

“Suntem fericiți să anunțăm începutul unui proiect inovator ce face parte din strategia de dezvoltare și inovație a Oney, proiect ce își propune să transforme în mod spectaculos experiența clientului în condiții de înaltă securitate și la viteză maximă.

Pilotul, demarat împreună cu Auchan, aduce prima metodă de plată biometrică pe piața din România, însă este doar începutul. Ne propunem să schimbăm relația dintre comercianți și clienții lor simplificând modul în care aceștia din urmă plătesc. Vă invităm să încercați experiența plății cu amprentă, o experiență pe cât de simplă, pe atât de rapidă. Nu este nevoie să mai scoateți portofelul şi nici telefonul. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți terminalul cu degetul și plata este realizată”, a adăugat Jean-Michel Goncalves, director general Oney Bank Romania.

În prima fază, aplicația va fi disponibilă doar clienților din magazinele Auchan Militari și Auchan Drumul Taberei, la casele rapide, urmând ca în scurt timp să fie disponibilă și clienților magazinului Auchan Cotroceni, la casele rapide și la casele de tip self-check-out.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW