6.5 C
București
duminică, 24 ianuarie

AUR: Pădurile României necesită stare de alertă permanentă

Protest legal în plină stare de alertă! Partidul AUR cheamă românii sâmbătă, ora 12:00,  în Sebeș, la fabricile de lemne austriece, pentru a condamna tăierile abuzive din timpul stării de urgență. Manifestanții nu vor coborî din mașini și vor respecta toate regulile de distanțare socială.

În ultimele două luni, Partidul A.U.R. a primit numeroase informații și semnale de la cetățeni din toate regiunile României cu privire la tăierile și transporturile de bușteni disproporționat de mari comparativ cu perioada anterioară. Până acum, ministrul Mediului și premierul României au bagatelizat problema și au încercat să evite dezbaterea publică, ducând subiectul în derizoriu. Dacă starea de alertă cu privire la Sars-Cov-2 este temporară, starea de alertă civică față de hoție, ilegalități, nedreptăți și exploatarea sălbatică a pădurilor României trebuie să fie permanentă”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Jaful pădurilor a luat o și mai mare amploare în perioada stării de urgență, cu grave consecințe economice și sociale, generate și de transformarea pieței exploatării buștenilor într-un oligopol controlat de companiile Schweighofer, Kronospan și Egger”, a menționat Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Partidul AUR face un apel către toți jurnaliștii și instituțiile de presă, să prezinte în mod corect și echidistant evenimentul de la Sebeș, așa cum trebuie tratat orice eveniment de interes general pentru opinia publică.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Trebuie dati in judecata de statul roman sau dupa modelul de Curte de Arbitraj International , trebuie creat la Bucuresti nu la Vaiana , un simulacru de Curte in care sa fie doar agenti ai Romaniei ( dupa modelul Curtii de Arbitraj ce judecaprocesul Rosia Montana cu generali americani sau ma rog GC ) si trebuie obligati sa reimpadureasca din nou zonele atacate si distruse .
    In baza acestor verdicte statul roman va trebui sa atace toate interesele Austriei in Romania , austrieci care ne iau si laptele de mama si il cara afara .
    Dar nu cred ca aparatul de militie vrea asta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW