miercuri, 15 iulie, 2020
16.4 C
București

Autonom a finalizat o emisiune de obligațiuni în valoare de 20 milioane euro

Autonom Services a realizat cu succes prima sa emisiune de obligațiuni în cadrul unui plasament privat în valoare de 20 milioane euro. Obligațiunile au o maturitate de 5 ani, cu un cupon de 4,45% plătibil anual, și urmează să fie listate pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București (BVB).

Emisiunea de obligațiuni a fost suprasubscrisă, având o structură echilibrată a subscriitorilor, unde se regăsesc atât persoane fizice, cât și investitori instituționali (fonduri deschise de investiții, bănci, societăți de investiții financiare, societăți de asigurări).

Acest lucru demonstrează faptul că există interes din partea investitorilor locali pentru alternative de plasament în titluri de calitate listate la bursa din București.

Recomandăm companiilor antreprenoriale să își îndrepte atenția către bursă, ca alternativă viabilă de finanțare a afacerilor lor”, a declarat Dan Ștefan, co-acționar al Grupului Autonom International, potrivit moneybuzz.ro.

Plasamentul privat a fost intermediat de BRD Groupe Société Générale, în calitate de Coordonator unic al tranzacției, și de BT Capital Parteners – divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, în calitate de Manager.

Autonom Services SA este cel mai important jucător independent cu capital românesc de pe piețele de leasing operațional auto și rent-a-car din România. Aceasta dispune de o rețea națională de 44 agenții localizate în 33 de orașe.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ziua Națională s-a încheiat la Paris cu proteste și incidente violente cu Poliția

Mii de persoane au manifestat marți, la Paris, după încheierea ceremoniei și a defilării organizate de Ziua...

Europenii vor ca UE să dispună de un buget mai mare pentru a aborda criza

Majoritatea respondenţilor (56%) unui recent sondaj spun că Uniunea ar trebui să dispună de mai multe fonduri...

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...