Back To School Like A Pro

Faptul că reîncepe școala poate fi stresant pentru toată familia. Părinții își schimbă programul pentru a-și pregăti copiii transportându-i la și de la școală. Copiii își dau seama de noua lor rutină și se îngrijorează de cursurile lor. Profesorii trebuie să își organizeze cursurile, să se familiarizeze cu elevii lor și cu noul mod de predare. În cazul actual se introduc noi procese pentru a adapta distanțarea socială pentru părinți, copiii și profesori.

Nu lăsați acest nou an școlar să vă intimideze, vă vom oferi câteva sfaturi ca să faceți față acestor confruntări.

Mersul la școlă poate duce la o schimbare care vă va ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de energie, abilitățile de a face față și răbdarea generală. Având grijă de coprul dvs. și efectuănd exercițiile fizice regulate vă va ajuta să vă coordonați echilibrat sarciniile de zi cu zi. Psihiatrul, John J. Ratey, MD, a studiat relația dintre exercițiu și anxietate și afirmă: „Nu numai că am văzut știința, ci am asistat direct la modul în care activitatea fizică îmi afectează pacienții. Cercetările arată că exercițiile fizice sunt deosebit de utile. O simplă plimbare cu bicicleta, un curs de dans sau chiar o plimbare rapidă poate fi un instrument puternic pentru cei care suferă de anxietate cronică. Activități precum acestea îi ajută și pe persoanele care se simt excesiv de nervoase și anxioase“

Pentru eficientizarea performanțelor recomandăm să utilizezi echipamente fitness NordicTrack, acestea fiind concepute în urma unor studii de cercetare. Astfel un antrenament pe o bandă de alergare sau o bicicletă fitness care are tehnologia iFit implementată va fi mai eficient, distractiv și nu te vei plictisi. iFit este o tehnologie dedicată echipamentelor fitness NordicTrack care se află într-un continuu proces de dezvoltare, punând la dispoziție antrenamente interactive în cele mai frumoase locații din lume concepute de instructori certificați. Împreună cu decizia de a investi în sănătatea ta pentru tine și familia ta, îți pezentăm câteva moduri în care poți echilibra energia și a reduce stresul cauzat doar de gândul de începere a școlii.

Unele lucruri pot aștepta

Puteți fi ușor stresați de gândul la tot ceea ce trebuie să faceți în plus pentru ziua sau săptămâna viitoare, la sarcinile dvs. zilnice, adăugând apoi sarcini de transport și activități extracurriculare. Înțelegerea faptului că există unele lucruri care pot aștepta până mai târziu va duce la coordonarea acestor sarcini mai eficient, reducând stresul. Puteți să vă organizați responsabilitățile în funcție de importanța lor. Având sarcini programate pentru o anumită zi și oră vă poate ajuta să vă asigurați că totul se finalizează cu ușurință.

Gândiți pozitiv

Uneori uităm că suntem noi înșine un copil – văzând cât de ușor se poate transmite starea de stres și energia negativă. Astfel copiii voștri s-ar putea să o simtă și ei, devenind la rândul lor stresați și amplificând această stare. Deci, este important să vă permiteți să vă exprimați
stresul, însă într-un mod sănătos și pozitiv, gândind rațional și detașat, reușind astfel a găsi rapid situații optime de rezolvare. În cele din urmă dăm un exemplu copiilor noștri prin modul în care acționăm și reacționăm în fața lor, indiferent dacă ne dăm seama că facem acest lucru sau nu.

Acest lucru este valabil și pentru a fi activi și a mânca sănătos. Copiii vă pot urmări în fiecare zi, cum vă alocați timp pentru exerciții fizice regulate și consumând alimente sănătoase. Acest lucru îi poate influența să simtă și să facă la fel. Așadar, să fim acea influență pozitivă de care ei au nevoie, stabilind elemente pozitive și sănătoase pentru viitorul lor.

Comunicați cât mai deschis

După cum știm deja, copiii urmăresc fiecare mișcare a părintelui și nu înțeleg neapărat semnificația din spatele ei. Este o idee bună să păstrați o comunicare regulată și deschisă cu copiii dvs. pentru a-i ajuta să sorteze situațiile, astfel încât aceștia să își poată gestiona propriile sentimente și acțiunile pe măsură ce se maturizează.

Combinația de a efectua zilnic exerciții fizice și punerea în aplicare a acestor modalități de combatere a stresului, pot genera soluția ideală pentru a avea o experiență mai bună și eficientă în gestionarea noilor provocări și situații determinate de începerea anului școlar.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW