marți, 14 iulie, 2020
20.6 C
București

Biroul PwC din Timișoara are un nou coordonator al practicii de audit

PwC România anunță promovarea lui Sergiu Ștefea în poziția de coordonator al practicii de audit a biroului regional din Timișoara.

Sergiu are o experiență de peste 7 ani în auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu normele valabile pentru piața din România, Statele Unite (US GAAP), IFRS și alte politici de raportate de grup. Sergiu a participat într-un schimb de experiență de 3 ani în cadrul biroului PwC din New York (SUA) unde și-a perfecționat cunoștințele în US GAAP și controale SOX. Sergiu este absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

„Mă onorează și mă obligă în același timp această promovare. Consider că echipele alături de care am lucrat în trecut sunt cele care m-au ajutat să ajung până aici. Îmi doresc în continuare ca proiectele pe care voi lucra împreună cu echipa mea să aibă un impact pozitiv asupra clienților noștri, ajutând la creșterea încrederii în calitatea informației financiare a acestora. Sper să reușesc ca din această poziție să am o contribuție semnificativă asupra dezvoltării afacerilor, atât pentru clienții noștri cât și pentru firmă”, spune Sergiu Ștefea, Manager, coordonatorul practicii de audit a biroului PwC din Timișoara.

„Această promovare este dovada efortului susținut, a dedicării și implicării de care Sergiu a dat dovadă de-a lungul timpului. Practica noastră de audit din Timișoara a avut întotdeauna rezultate foarte bune, iar acest lucru se datorează în principal profesioniștilor din cadrul acestui birou. Îi urez mult succes lui Sergiu în această nouă poziție și sunt convinsă de faptul că împreună cu echipa sa vor continua să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri”, a spus Monica Biota, Partener, coordonator al biroului PwC din Timișoara.

Biroul PwC din Timișoara oferă servicii de audit, taxe și consultanță în afaceri pentru clienții din zona de vest a țării.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ziua Națională s-a încheiat la Paris cu proteste și incidente violente cu Poliția

Mii de persoane au manifestat marți, la Paris, după încheierea ceremoniei și a defilării organizate de Ziua...

Europenii vor ca UE să dispună de un buget mai mare pentru a aborda criza

Majoritatea respondenţilor (56%) unui recent sondaj spun că Uniunea ar trebui să dispună de mai multe fonduri...

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...