Bridgestone obține cele mai bune rezultate în rândul OEM în 2018

În anul 2018, Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, a fost ales să furnizeze peste 120 de noi dotări din fabrică în acest an în EMEA. Cifra reprezintă o creștere de peste 30 de procente. Dotările sunt folosite la mai mult de 40 de modele diferite de la peste 15 producători diferiți.

La nivelul industriei, Bridgestone este lider în ceea ce privește investițiile în Cercetare & Dezvoltare. Iar Producătorii de Echipamente Originale (Original Equipment Manufacturers – OEM) în mod clar apreciază aceste investiții. Calitatea și inovația gamei de anvelope premium de la Bridgestone sunt scoase în evidență de către producătorii de automobile care le utilizează ca echipamente originale, inclusiv branduri precum Toyota, Mercedes și Porsche.

În același timp, Bridgestone rămâne furnizorul principal pentru Audi, SEAT, Skoda și partener strategic al Grupului Volkswagen. Audi chiar și-a dublat volumul de dotări în ultimii cinci ani. În plus, Bridgestone își consolidează poziția alături de BMW. Cea mai bună dovadă o reprezintă faptul că dotările Bridgestone sunt des alese ca echipament original pentru BMW Seria 3, BMW Seria 7, BMW X5/X7 și BMW Z4.

Producătorii de autovehicule au ales anvelopele Bridgestone ca dotări originale pe o gamă diversă de modele. Acestea includ vehiculele electrice/hibride precum BMW i3s, Toyota Corolla, noul Audi Q3, modelul universal Audi A6 Allroad, versiunile tourer precum Opel Insignia, modelul inovator de BMW Seria 8, precum și modelul de lux Porsche Cayenne și autoturismele sport inclusiv Ferrari Portofino și Renault Mégane R.S. și R.S. Trophy. Peste 85% dintre dotări sunt acum pentru anvelopele cu diametrul de cel puțin 17”.

Depășirea limitelor

Bridgestone face eforturi suplimentare în ceea ce privește dezvoltarea și proiectarea anvelopelor. Compania cooperează cu producătorii și le răspunde solicitărilor cu imaginație și creativitate. Anvelopele sunt perfecționate pentru a se potrivi design-urilor specifice ale autovehiculelor, astfel încât fiecare aspect de performanță să fie îndeplinit. În acest fel, Bridgestone poate să răspundă provocărilor de tot felul – de la rezistența la rulare și consumul de carburant, până la reducerea zgomotului, confortul conducătorului și comportamentul la volan – și să incorporeze tehnologii specifice în anvelope care aduc îmbunătățiri concrete.

Tehnologie revoluționară

În materie de tehnologie, Bridgestone împinge întotdeauna standardele tot mai sus cu soluții precum B-Silent, tehnologia ologic și tehnologia Run-Flat îmbunătățită. Fiecare componentă a anvelopelor Bridgestone este concepută să răspundă cerințelor OEM. Tehnologiile de proiectare a anvelopelor de ultimă generație, cum ar fi Nano Pro tech pentru uzură redusă, compuși de siliciu puternic dispersabili și modele nou proiectate, formele cavității și grosime optimizată a suprafeței, precum și procesele inovatoare de mixare, permit Bridgestone să găsească cel mai bun echilibru între caracteristicile anvelopelor și configurarea autovehiculului.

Parteneriate pentru viitor

Mark Tejedor, Vice President of Original Equipment at Bridgestone EMEA, consideră că abordarea personalizată îi permite Bridgestone să optimizeze caracterul unic al oricărui vehicul. ‘Într-o industrie în rapidă transformare, unde vehiculele devin din ce în ce mai  mult CASE – connected, autonomous, shared and electric (conectate, autonome, partajate și electrice) – Bridgestone oferă noi soluții și tehnologii care răspund celor mai importante provocări ale producătorilor de autovehicule. Anvelopele pe care le dezvoltăm în prezent vizează îndeplinirea nevoilor pentru cel puțin următorii doi-cinci ani.’

Parteneriatele și colaborarea în procesul de creație dau naștere la mai mult decât modele personalizate. „Ne-au permis să facem un pas într-o direcție nouă care duce decisiv în viitor,” declară Tejedor. „Creăm noi anvelope, dar și soluții de mobilitate și servicii care sunt mai eficiente și mai bine adaptate vehiculelor și noilor evoluții ale tehnologiei auto decât înainte. Astfel, conducătorii auto vor putea merge înainte, indiferent de condiții.”

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW