-1.5 C
București

Calendar

Astăzi

La Teatrul Dramaturgilor Români, de la 19.00, ”Te-ai gândit vreodată?”. Un recital de poezie și jazz cu Lucian Sabados și Claudia Motea. Poeme de Claudia Motea. Muzica şi conceptul regizoral: Lucian Sabados. Durata: 1h. Rezervări: 0756.021.106.

Mâine

La Cinema Muzeul Ţăranului, de la 20.15, filmul (dramă, muzică) ”Vox Lux”. Cu: Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy, Stacy Martin. Regia: Brady Corbet.

Până la 22 septembrie

Muzeul Municipiului București oferă în luna septembrie o serie de 15 concerte în trei dintre muzeele din componența sa – Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu și Muzeul Theodor Aman – evenimente ce reunesc artiști consacrați și îndrăgiți de public, în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Museicorum.

Până la 27 septembrie

La Palatul Mogoşoaia, de la 10.00, expoziţia ”Sat şi ortodoxie”. Cele două repere ale tradiției sunt privite cu o reflecție a ceea ce înseamnă de fapt comunitatea, adică: obiceiuri, valori, credințe și viață împreună. Artist: Christian Paraschiv. Curator: Ana Petrovici-Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING