Care sunt avantajele alegerii unui producator de dezinfectanti autorizat?

Mentinerea unui nivel optim de igiena este o alegere cruciala, in special de cand a inceput pandemia de coronavirus. Prin urmare, multe persoane care inteleg importanta folosirii produselor de calitate se indreapta catre un producator dezinfectanti profesionali, fiind vorba mai exact despre produse destinate folosirii mainilor, dar si produse special concepute pentru suprafete. Acestea beneficiaza de eficienta ridicata, mai ales in mediile tranzitate, precum spitale, fabrici, scoli sau diverse afaceri din sectorul HoReCa.

Asadar, pentru asigurarea unui mediu curat si sigur, fara risc de contaminare biologica, iti recomandam produsele din gama 5K de la Dezinfectanti.ro, producator de dezinfectanti din Romania. Majoritatea spatiilor mentionate anterior necesita folosirea de dezinfectanti la scara larga, atat pentru a combate COVID-19, cat si alti agenti patogeni care pot conduce la raspandirea variilor afectiuni.

De ce sa optezi pentru un producator de dezinfectanti autorizat?

In primul rand, dezinfectantii 5K, produsi si comercializati de catre dezinfectanti.ro, au un efect biocid garantat. Spre exemplu, pentru dezinfectantii profesionali pentru maini 5K exista, in prezent, urmatoarele confirmari de specialitate:

  • Activitate bactericida: SR EN 13727+A2 – 30 secunde
  • Dezinfectia igienica a mainilor prin frecare: SR EN 1500 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
  • Activitate fungicida: SR EN 1650 – 30 secunde;
  • Activitate fungicida: SR EN 13624 – 30 secunde;
  • Activitate virucida: SR EN 14476: 2013+A2:2019 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie).

Ce inseamna, insa, aceste confirmari? Ele reprezinta garantia faptului ca folosesti un produs de calitate, testat si avizat de catre autoritatile competente in acest domeniu. Astfel, produsele au confirmata eficienta de 100% in cazul folosirii corecte, ceea ce le recomanda in scoli, spitale, clinici, birouri, fabrici, dar si pentru uzul casnic.

Alegerea produselor de calitate este deosebit de importanta, atat pentru protectia angajatilor, cat si pentru bunul mers al oricarei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. Doar un singur angajat infectat poate conduce la oprirea activitatii, lucru pe care nu si-l doreste niciun manager, mai ales in aceasta perioada de instabilitate economica.

Prin urmare, fa apel la produse de calitate, de la un producator dezinfectanti autorizat, care asigura mentinerea nivelului de protectie la cote maxime, indiferent de mediul sau spatiul de lucru!

Ce trebuie sa stii despre Dezinfectanti.ro?

Dezinfectanti.ro comercializeaza atat produse destinate dezinfectarii tegumentelor, cu aplicatie directa sau care intra in contact cu pielea mainilor sau a capului, cat si produse utilizate pentru dezinfectarea suprafetelor, materialelor, echipamentelor si mobilierului. Mai mult, pe site poti gasi si produse dedicate curateniei profesionale, precum degresanti, detergenti universali sau solutii pentru geamuri.

Intra si tu pe site si comanda online produsele 5K, cu eficienta demonstrata si certificata in laboratoare de specialitate din Europa. Chiar daca unele produse non-brand pot avea preturi mai scazute, nu vrei sa iti asumi riscul de a pune la dispozitia angajatilor (sau a celor dragi!) un produs ineficient.

Alege in cunostinta de cauza si descopera o intreaga paleta de produse de calitate, de la un producator de dezinfectanti din Romania! Comanda online de pe Dezinfectanti.ro si profita si tu de ofertele avantajoase! Sanatatea ta si a celor dragi este primordiala!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW