5.4 C
București
duminică, 28 februarie

Ce este asigurarea medicala si care sunt avantajele ei?

Schimbarea obiceiurilor de viata, cresterea nivelului de poluare si multi alti factori au un impact sever asupra sanatatii fiecarui om. Acest lucru poate cauza diverse afectiuni de sanatate si boli greu de suportat.

Costurile medicale asociate tratamentului unor astfel de situatii depasesc de cele mai multe ori veniturile persoanelor bolnave. 

Astfel, pentru a-ti proteja bugetul impotriva facturilor medicale uriase, este necesar sa investesti intr-un plan de asigurare medicala. O astfel de polita va acoperi toate cheltuielile de spitalizare, precum si cheltuielile de tratament si post-spitalizare.

Iata 3 motive principale pentru care o asigurare de sanatate iti poate fi utila:

1. Acoperirea pentru cheltuielile medicale

Scopul principal al asigurarii medicale este de a primi cele mai bune ingrijiri medicale, fara nici o presiune asupra bugetului tau. 

Asigurarile de sanatate ofera protectie impotriva costurilor medicale ridicate, acoperind cheltuielile de spitalizare, procedurile de ingrijire zilnice, precum si cheltuielile de tratament la domiciliu, printre multe altele. 

 2. Acoperire pentru bolile critice

Asigurarile de sanatate pot oferi acoperire pentru bolile care pun viata in pericol, cum ar fi insuficienta renala, transplantul de maduva osoasa, accidentul vascular cerebral sau pierderea membrelor.

Dupa diagnosticarea oricarei boli critice din lista prestabilita a politei, poti primi o suma ce va fi utilizata pentru a acoperi costurile de tratament generate de boala, cheltuielile zilnice si orice alte obligatii financiare.

3. Protectie suplimentara fata de acoperirea angajatorului

Multe organizatii ofera angajatilor un plan de asigurare de grup. Cu toate acestea, astfel de politici nu sunt adaptate in functie de nevoile fiecarui angajat in parte. 

In plus, in cazul schimbarii sau pierderii locului de munca poti ramane fara asigurarea medicala. Pentru a te proteja impotriva unui astfel de eveniment, o acoperire de sanatate individuala este binevenita.

Asadar,asigurarea medicala iti va oferi un permanent sentiment de siguranta. Daca te imbolnavesti sau ranesti in mod neasteptat, asigurarea medicala te va ajuta sa acoperi costurile pe care probabil nu ti le-ai putea permite de unul singur. Vei putea astfel sa te concentrezi pe recuperare, fara griji financiare.

Asirom iti pune la dispozitie o asigurare medicala individuala care iti ofera protectie tie si familiei tale, in calitate de asigurat si co-asigurati, impotriva celor mai frecvente riscuri care pot aparea in cazul unui accident sau al unei imbolnaviri, la producerea carora asiguratorul acopera costurile pentru serviciile medicale accesate in sistemul privat de sanatate.

Bucura-te de o asigurare medicala cu pachet ambulatoriu si 5 acoperiri suplimentare din care poti alege pentru a-ti personaliza pachetul de asigurare, acoperire pentru stomatologie, o retea nationala de peste 900 de clinici si locatii partenere si multe alte avantaje!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW