Ce poate face pentru personalitatea ta o lenjerie intimă frumoasă?

Lenjeria se alege în funcție de personalitate? Sau ea este de vină pentru schimbările tale de comportament?

De fapt, ambele afirmații sunt perfect adevărate.

Bineînțeles că alegi ce vei purta, în funcție de ceea ce îți place și ce te reprezintă. Dar la fel de adevărat este și faptul că lenjeria are efecte atât de puternice asupra personalității încât îți poate schimba radical felul în care te face să te simți.

Lenjeria care îți creează o stare de confort și îți alungă grijile

Indiferent de ce s-ar spune, lenjeria basic este pe departe cea mai confortabilă și mai ușor de purtat. Pentru că nu strânge anumite părți ale corpului ca într-un corset, ea nu se potrivește cu hainele mulate. Dar la pantaloni de trening, fuste largi și hanorace, nimic nu este mai comfortabil decât un chilot întreg și o bustieră. Când te îmbraci cu astfel de piese vestimentare, chiar dacă nu te transformi în regina modei, poți observa cum, ca prin minune, grijile cu privire la felul cum arăți îți dispar una după alta și te cuprinde o stare plăcută de căldură și relaxare.

Lenjeria care te transformă într-o fată nebunatică și pusă pe șoti

Te pregătești să mergi la o întâlnire cu un băiat de care îți place? Indiferent dacă ți-ai stabilit până unde vrei să ajungi astăzi cu el sau nu, poartă o lenjerie sexy, care să-ți ofere încredere în tine și să te pună într-o dispoziție bună. Alege roz dacă vrei să faci pe fata cuminte, alb dacă îți place să joci rolul unei Madonne, negru dacă te simți ca o felină la pândă sau roșu dacă te pregătești să-i oferi partenerului clipe de neuitat. Cele mai sexy lenjerii le găsești în magazinul online lenjerieshop.ro, iar dacă știi exact ce cauți, nu-ți mai rămâne să te hotărăști decât la culoare și semnalele pe care vrei să le transmiți prin intermediul ei.

Lenjeria care te face să-ți asumi riscuri și să accepți noi provocări

Dacă vrei să vezi cu se simte o femeie puternică, căreia nu-i e niciodată frică să-și asume riscuri, îmbracă un body provocator și peste el poartă o cămașă, o bluză sau orice alt tip de piesă vestimentară mulată. Dacă vrei să mergi pe varianta cea mai confortabilă, alege mătase, iar dacă preferi să fii neînfricată până la capăt, optează pentru dantelă și pietre semiprețioase.

Lenjeria care te transformă într-o femeie activă și sportivă

Îți amintești cum era în zilele de școală? Când pentru tine lenjerie însemna o pereche de boxeri și o bustieră din bumbac, care chiar dacă nu te făceau să te simți Angelina Jolie, cel puțin îți ofereau confortul și suportul de care aveai atât de multă nevoie mai ales în zilele în care participai la orele de educație fizică? Indiferent de vârsta pe care o ai, aceeași senzație de deplină libertate și suport o poți avea din nou dacă porți lenjerie confortabilă, dar fermă față de corpul tău. Așa cum am spus deja, astfel de piese de lenjerie nu sunt neapărat cele mai sofisticate variante, dar dacă tu pui mai mult accent pe mișcare și sport decât pe flirturi și priviri admiratoare, atunci aceasta este lenjeria care ți se potrivește.

Lenjeria care te transformă într-o adevărată divă

Ai văzut ce poartă de câțiva ani încoace aproape toate artistele care vor să impresioneze pe covorul roșu? Ai ghicit! Sutiene din pânză, dantelă, plasă și orice alte materiale care mai de care mai interesante, cât mai elaborate și în primul rând, la vedere. Chiar și cele mai sexy sutiene pot fi purtate și pe stradă, în văzul tuturor, dacă știi cum să le asortezi la sacouri, taioare, kimonouri sau chiar paltoane care să le expună doar cât trebuie. Iar dacă îți place ideea, dar nu ai mai încercat așa ceva niciodată, ca să mergi din prima la sigur încearcă un sutien tip bustieră, din dantelă, model bralette, cât mai feminin și peste care să arunci repede o jachetă de trening care să contrasteze cu vibe-ul pe care el îl creează. Vei întoarce toate capetele după tine.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW